שלום

yo t a m

New member
שלום ../images/Emo3.gif

אני יותם, יצור צעיר ושעיר שבין השאר מעריץ את מה שמתברר שמוגדר כאן כ"אגדות רוק". זה כולל (בעיקר
) את הביטלס, פינק פלויד, לד זפלין, ג'נסיס (ושאר חברותיה/יריבותיה לרוק הפרוגרסיבי) ושות'. המפ. מקריאה ראשונית כאן בפורום נראה ש*לי* לא יהיה מה לחדש לכם, אבל אני מאמין שיהיה די נחמד לקרוא כאן
אז... שלום :)

melancholy man

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

זה לא תחרות ידע, אנחנו סתם מחליפים חוויות מהאזנה למוסיקה, נשמח לשמוע גם חוויות שלך. לדעתי דרך אגב, כבר מזמן הפכנו לקבוצת תמיכה למכורים, מעיין רוקרים אנונימיים. (יותר נכון רוקרים מתוסכלים)

yo t a m

New member
תודה :)

אוקיי, אני אנסה לשתף אתכם בחוויותיי המרטיטות
ולמרבה הצער, אני לא עונה להגדרה של אנונימי/מתוסכל. יותר כמו "רוקר מאושר"
אם כי אני לא רומז שהאושר בא דווקא מהמוזיקה, אם כי יכול להיות שזה זה

melancholy man

New member
מאושר זה טוב ../images/Emo13.gif

לא יודע בן כמה אתה, כשאני הייתי צעיר, היה לי מין חלום כזה, אני בסנטרל פרק בניו יורק, מולי רבע מיליון איש (ספרתי) ואני אוחז גיטרה עם צוואר כפול, לידי, אריק קלפטון מכוון את מיתרי הגיטרה הפסיכדלית שלו, מאחור, קית' מון כבר אוחז במקלות התופים ונואל רדינג מתחיל ללטף את הבאס שלו, כשאיאן גילן עולה לבמה ואז מתחיל ג'אם ארוך של 40 ד'... עוד יש לי את החלום הזה, אבל בגילי אני יודע שהוא לא יתגשם (רוב הזמן לפחות) ולו בשל העובדה שקית' מון ורדינג קצת יתקשו להגיע לארוע מפאת טמפרטורת הגוף של גופתם..., לכן אני חושב על עצמי כרוקר מתוסכל, אבל אם יש משהו שמצליח להכניס שמחה באופן קבוע לחיים שלי, גם ברגעים קשים זו המוסיקה.

yo t a m

New member
../images/Emo13.gif

אני מניח שאני נמצא בגיל שאותו אתה מחשיב כ"כשאני הייתי צעיר" (14) בכל אופן, לצערי בימנו די קשה לחלום חלומות כאלה, מכיוון שרוב אוחזי הגיטרה, מקלות התופים, הקלידים (החלילים) והמיקרופונים למיניהם כבר... המממ... או מתחת לאדמה, או בצנצנת, או במצב מתבלה למדי
אבל הלוואי שהייתי יכול לחזור שלושים/ארבעים (עדיף ארבעים
) שנה אחורה...

noosh

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא../images/Emo70.gif

אני מקווה שתשתלב בפורום.. אני בטוחה שיש לך מה להגיד, ונשמח לשמוע ממך... הו! ואתה מוזמן להשתתף במשחק ה-BPD, אף פעם לא מאוחר מדי להצטרף! וזהו

yo t a m

New member
טוב... ../images/Emo3.gif

אם כי אני חש שיש אילו שהן 433 נקודות שמפרידות ביני לבין המקום הראשון, אבל ניחא
גם אני מקווה שאני אשתלב בפורום ^^ הו, ואתם גם מוזמנים לא ללגלג עליי או משהו כזה אם אני עושה טעויות כלשהן בקשר לידע מוזיקלי וכו' (וויץ' איי וויל, פרובבלי
) בבקשה?

למעלה