שלום...

עמינדב

New member
שלום...../images/Emo3.gif

היי אני עמינדב אני יספר על עצמי קצת..
אני התחלתי ממש עכשיו להתנדנב במד"א אני עושה עכשיו קורס 60 אני מתנדב בכפר סבא.. אחת הסיבות שהגעתי הנה זה כי חשבתי אולי מישו יוכל לעזור לי בנושא הזה.
אני בטוח שכמו כולם היה להם לחץ גדול בהתחלה ביחוד עם הלימודים וזה ואז חשבתי אולי יש מישו שיש לו חומר מהקורס 60 או על הקרוס שיכול לשלוח או מכיר איזה אתר והוא יכול להביא לי...
ועוד סיבה שהגעתי הנה זה כי להכיר אנשים חדשים שעוסקים באותו נושא. תודה ונעים להכיר.. עמינדב..

שלום שלום

וברוך הבא לפורום שלנו, חשבו לציין שאם יש לך שאלות וכו מבחינה מקצועית זה המקום לשאול אני מוסיפה פה קישור למאמרים שאני ודס פרסמנו (בתקווה שעמית לא יצעק עלי) שיעזרו לך למרות שרוב המאמרים הם ברמה גבוהה ממה שמלמדים בקורס 60 בצלחה בקורס ותהנה אגב, לא כל המאמרים קשורים, קיימים מאמרים בנושא תרופות וסתם קטעים שאנשים כתבו בשביל הכיף, תחפש את המאמרים שנכתבו על ידי (חן) ועל ידי הדס (חוץ מהמאמרים על תרופות...)

וכי למה שעמית יצעק?

מה רע במאמרים? גרררר...אני לא נרדמת... וזה מבאס... התקרה כבר לא מעניינת יותר ליל"ט, הדס

amitp

New member
שלום ../images/Emo13.gif

וברוך הבא - תמסור ד"ש לחברה של כפר סבא.. נדמה לי שאקונומיקה פרסמה פעם גם איזה אתר עם סיכום קורס 60 של חניכים שלה? נחפש את הלינק אם עוד לא שמתי אותו בקישורי הפורום. (דס - היא פשוט רגילה כבר לצעקות
) איך הקורס עד עכשיו? מי המדריכים שלך?

אז קורה ששכחתי ה...

הפרסום של האתר זה של שני חניכים מאחד הקורסים הקודמים שלי שפרסמו את הסיכומים שלהם מאותו הקורס, האתר הזה פחות מומלץ כיוון שלמרבה הצער אותם חניכים עברו הרבה מדריכים ולכן יש להם גם הרבה טעויות בחומר המקצועי שם... תגיד למה אתה קורא לי אקונומיקה??. מה אני עז??? (בההה) מה אין לי שם??? וזה לא בגלל שאני רגילה לצעקות (טוב גם זה) אלא בגלל שאני יודעת שאתה לא אוהב שאני מפרסמת מאמרים מ-101

amitp

New member
דווקא אהבתי

את רעיון העז...
אין לי בעיה שתפרסמי מאמרים מ101, אני רק מעדיף שתכתבי גם לנו כמה... ובקשר לאקונומיקה, לא זכרתי אם פרסמת את השם בפורום או לא, אז בשביל לא לעשות אאוטינג לאנשים בטעות אני קורא לכל אחד בניק בפורום... סורי חן

חחח...

בעעע ברגע שיהיה לי זמן וכוח אני אכתוב מאמרים... אם לא הייתי חוזרת מתאונה קשה עכשיו הייתי מעלה איזה מאמר...

amitp

New member
Nייט אני חושב שאנחנו צריכים

לאחל גם לך ברוך הבא
.. שנים שלא ראינו אותך. איפה אתה היום?

Nייט- שישרף לך התחת..

איפה נעלמת לי אחי במסנג'ר?????? אגב ככול הנראה אני אולי שוב פעם טס לניו יורק לא בטוח אז אולי הפעם אני יעבור אצלך

Nייט

New member
מה קרה כולכם קפצתם....

אני עדיין בפורום רק לא יצא לי לכתוב, פשוט אני מזה עסוק עם הלימודים... אני אנסה לפתוח את מסנג'ר קצת יותר... נייט

BiAAcH

New member
סופסוף...

חברים לאיזור, לפי מה שהבנתי עד עכשיו הייתי היחידי משרון (אם אני לא טובה כמובן)... ואני מתחנת נתניה...

אתה צוחק!!

אני ב-6!!!! התמונה בכרטיס האישי שלך מעודכנת? אתה לא נראה לי מוכר. רגע, מחזור ב' של הקורס, נכון?

למעלה