שלום!

fooo

New member
שלום! ../images/Emo3.gif

היי! ראיתי את הפורום הנחמד הזה, ואז נזכרתי שיש לי בעיה קטנה... ואני יודעת שאין לכם שומדבר לעשות חוץ מלענות לי על השאלות
אז הנה: הורדתי לא מזמן את Zoolander, ואין התאמה בין הקול לבין התמונה - הקול מאחר קצת, וזה די מעצבן...
יש אולי משהו שאפשר לעשות?? (אם שאלו את זה כבר- מצטערת על ההטרדה...)
לכווווווולכם!! :)

webmasterN

New member
וובכן כמה דברים :

1. זה הסרט הראשון שהורדת? זה ככה גם בשאר הסרטים שלך? 2. אין פתרון קל לנושא הזה, זה לא שלוחצים על כפתור אחד וישר זה מסתדר, צריך להבין את הנושא של עריכת סרטים כדי לפתור את הבעייה. הפתרון (אם ענית בשלילה לשני השאלות ששאלתי): יש תוכנה שנקראת Virtual Dub לעריכת סרטים ואת יכולה להוריד אותה מקישורי הפורום, תפתחי את התוכנה ואיתה את הסרט שלך, אני מניח שתקפוץ לך הודעה בקשר ל-VBR בלה בלה בלה ..... תאשרי, בתפריט Video תסמני Direct Stream Copy ואותו דבר גם ב-AUDIO לסמן Direct Stream Copy. כעת גשי ל-AUDIO ולחצי על Interleaving - בחלון שייפתח לך את צריכה להקיש בתיבה התחתונה של החלון את מספר השניות שבהן הסאונד מאחר או מקדים: שנייה אחת = 1000 ms אם הסאונד מקדים, הקישי את מספר השניות שבהן הוא מקדים בתוספת הסימן מינוס (-) אם הסאונד מאחר, הקישי את מספר השניות שבהן הוא מאחר בתוספת הסימן פלוס(+) לאחר מכן שמרי את הקובץ החדש בשם חדש ב-FILE - SAVE AVI AS . בהצלחה.

webmasterN

New member
עוד משהו שכחתי

אם את אכן מקבלת הודעת בפתיחת הסרט על VBR אז תסגרי את התוכנה ואת הכל. תורידי את התוכנה (מצורף לינק) ותמשיכי לפי מה שהסברתי קודם. אם את לא מקבלת הודעה אז תורידי את התוכנה שיש בפורום הזה תחת קישורים.

webmasterN

New member
אופס - הבאתי לך את קוד המקור

של התוכנה - מה קורה לי היום ??? תגלשי לאתר הזה ותורידי את התוכנה NanDub רק אם את מקבלת הודעת VBR, אם לא אז תמשיכי עם ה-Virtual Dub . http://www.divx-digest.com/software/nandub.html

למעלה