שלום היי אני קארי 123 ואני חדשה שלום
ע עוד בן אדם New member 18/10/03 #2 ברוכה הבאה!!! אני מקווה שתהני פה בפורום עם את צריכה משו אני פה בשבילך
O OFIRB9 New member 18/10/03 #3 שלום!!!! בעעע!!! אזהרה! אנחנו לא שפויים! חחח בואי עכשיו לצ'ט ואני ומישו (עוד בן אדם) נכיר לך את הסביבה! את מוזמנת! כדאי לך...ביי~ חומוס עושים באהבה אבל אהבה לא עושים בחומוס! (הה הה! אני אמרתי ראשונה צ'ו!)
שלום!!!! בעעע!!! אזהרה! אנחנו לא שפויים! חחח בואי עכשיו לצ'ט ואני ומישו (עוד בן אדם) נכיר לך את הסביבה! את מוזמנת! כדאי לך...ביי~ חומוס עושים באהבה אבל אהבה לא עושים בחומוס! (הה הה! אני אמרתי ראשונה צ'ו!)
V viki digital 100 New member 20/10/03 #12 אופי גם אני רוצה להכיר לקארי ת'סביבה אני חברה שלה מאז גן חובה ואני איתה בבצפר ! לא מעניין אותי! מוהאהאהאהא!!!
אופי גם אני רוצה להכיר לקארי ת'סביבה אני חברה שלה מאז גן חובה ואני איתה בבצפר ! לא מעניין אותי! מוהאהאהאהא!!!
ק קארי 123 New member 18/10/03 #4 קארי הממי הנה קארי שהיא קטנה נכון ממי. ://www.digimonetwork.co.il/images/kids/kari.jpg|
O OFIRB9 New member 18/10/03 #7 אה.....בואי נלמד מילה חדשה ת-ש-ר-ש-ר-י! עם את רוצה לשים עוד תמונה על תפתחי הודעה חדשה, תכתבי תגובה אוקי?
אה.....בואי נלמד מילה חדשה ת-ש-ר-ש-ר-י! עם את רוצה לשים עוד תמונה על תפתחי הודעה חדשה, תכתבי תגובה אוקי?
A Apikachu L New member 18/10/03 #8 הי קארי! כמה אני שמחה שיש עוד אוהבת קארי בפורום!!!!יוהוווווו והקטע של החומוס הוא המצאה שלי!
D Digi Lista New member 18/10/03 #9 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif בתקווה שאת לא עוזבת אחרי ההודעה הזאת(אף פעם אי אפשר לדעת וניסיון העבר הוכיח שהחשדנות לא בהכרח מוטעית לעיתים...) בכול מקרה נעים מאוד אני בטוחה שתיהני כאן(אני לשירותך ),תשתלבי ותרגישי ב
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif בתקווה שאת לא עוזבת אחרי ההודעה הזאת(אף פעם אי אפשר לדעת וניסיון העבר הוכיח שהחשדנות לא בהכרח מוטעית לעיתים...) בכול מקרה נעים מאוד אני בטוחה שתיהני כאן(אני לשירותך ),תשתלבי ותרגישי ב
V viki digital 100 New member 18/10/03 #11 היי מה קןרה שלחתי לך מסר מקוה שתהני !!! נראה לי שיאנה תהיה חברה מאוד מאוד טובה שלך