שלום

א ב י 25

New member
שלום../images/Emo26.gif

יש עוד משהו שלא נרגע עדיין מאליפות ארה"ב בטניס? נסעתי לארה"ב במיוחד כדי לצפות בטורניר הזה והרשו לי להגיד: אני שונא את ג'סטין הנין. יש בה משהו מעצבן. הייתי מת לראות את סרינה מנצחת אותה וגורמת אושר לרוב צופי הטורניר. גו וויליאמס

ronikit

New member
!!!

מה אתה מדבר?? הנין לדעתי השחקנית הכי טובה שהייתה פה כבר הרבה זמן. יש לה טניס מדהים, כושר מצויין, היא נראית טוב על המגרש (לא כמו סרינה שנראית כמו פרה שרצה אחרי כדור), וגם, בחצי הגמר, היא הייתה בבית חולים בגלל התייבשות, אבל בכל זאת היא שיחקה - וניצחה! אני לא יכולה לסבול את הצורת משחק של סרינה. היא לא צריכה לשחק נגד נשים אלא נגד גברים!

Niminator

New member
אוהדת הנין..

תתכונני לקרוא הרבה דברים שלא תאהבי בפורום. בואי רק נגיד שאנחנו לא מועדון המעריצים הרשמי של הנין, בלשון המעטה. וגם לא של סרינה, בדרך כלל.

ronikit

New member
לא הייתי אומרת אוהדת..

אני פשוט מעריכה אותה ^_^ וחוצמזה, למה אתם לא סובלים אותה?.

קרה לכם שיש לכם תחושה בבת על מישהו?

ככה יש לי על הנין, וחוץ מזה אני שונא אותה ואת הסגנון המגעיל שלה!!! לעומת זאת! קים!!! קלייסטרס המלכה!!!! ככה כל הטניסאיות צריכות להיות!!! חני! המלכה גם יפה גם חתיכה!!!

ronikit

New member
נו באמת!!

הנין ממש מצויינת.. טוב. מה אנחנו רבים??!! שכל אחד יאהב את השחקנית שלו :)

tomalaga

New member
הנין באמת מצויינת היא יותר טובה

מקלייסטרס ואני ממש מת על המשחק שלה!

א ב י 25

New member
נו במת../images/Emo4.gif

הרי אני לא אשכח את המבט של הנין אחרי שסרינה החזירה את כבודה בווימבלדון השנה. זה העלה לי חיוך על הפנים למשך כל היום. ואם כבר עסקינן בבלגיות
אז... ברור שקלייסטרס. יש לה יכולות וטכניקות משחק יוצאות מהכלל.

למעלה