שלום..

bolha man

New member
שלום..../images/Emo26.gif

מאיפה אפשר להשיג תמילים לשיר "לפני שהכל נגמר"
תודה

סורי: / אבל....

אני זוכרת רק את הפזמון: ושוב העיניים נפגשות... ושוב הדקירה הזאת בלב... ושוב השפתיים לוחשות... אהבה עד כאב ושוב העולם סוגר חונק... ושוב זה אנחנו מול כולם... ושוב זה הלב דופק צועק אהבה,שלא תגמר לעולם

הנה כל המילים../images/Emo6.gif

~לפני שהכל נגמר~ החלום הזה כל כך אמיתי מתעורר ואת עדיין אתי לא פגשתי כמוך מימי בשבילך אוותר על חיי החלום הזה שלי ושלך תתעורר אני עדין אתך זה אתה מלווה לילותי בשבילך אוותר על חיי ושוב העיניים נפגשות ושוב הדקירה הזאת בלב ושוב השפתיים לוחשות אהבה עד כאב ושוב העולם סוגר חונק ושוב זה אנחנו מול כולם ושוב זה הלב דופק צועק אהבה, שלא תגמר לעולם החלום הזה בינינו נמחק [לא אזוז מכאן עד רדת הליל] והשמש בעולם במרחק [לשובך אהוב שנים אתפלל] לא פגשתי כמוך מימי בשבילך [בשבילך] אוותר על חיי ושוב העיניים נפגשות ושוב הדקירה הזאת בלב ושוב השפתיים לוחשות אהבה עד כאב ושוב העולם סוגר חונק ושוב זה אנחנו מול כולם ושוב זה הלב דופק צועק אהבה, שלא תגמר לעולם כמו סיפור של אגדות עם רדת המסך עוד נמשיך, נמשיך ללחוש אני שלך, אני שלך לא נפסיק את החלום עד הסוף המר עוד נשיקה אחת לפני שהכל נגמר ושוב העיניים נפגשות ושוב הדקירה הזאת בלב ושוב השפתיים לוחשות אהבה עד כאב ושוב העולם סוגר חונק ושוב זה אנחנו מול כולם ושוב זה הלב דופק צועק אהבה, שלא תגמר לעולם לפני שהכל נגמר שלא תגמר לעולם שלא יגמר לעולם

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifלפני שהכול נגמר../images/Emo70.gif

החלום הזה כל כך אמיתי מתעורר ואת עדיין איתי לא פגשתי כמוך מימי בשביל אוותר על חיי החלום הזה שלי ושלך תתעורר אני עדיין איתך זה אתה מלווה לילותי בשבילך אוותר על חיי ושוב העיניים נפגשות ושוב הדקירה הזאת בלב ושוב השפתיים לוחשות אהבה עד כאב ושוב העולם סוגר חונק ושוב זה אנחנו מול כולם ושוב זה הלב דופק צועק אהבה שלא תיגמר לעולם החלום הזה ביננו נמחק לא אזוז מכאן עד רדת הליל והשמש כבר עולה במרחק לשובך אהוב שנים אתפלל לא פגשתי כמוך מימי בשבילך בשבילך אוותר על חיי ושוב העיניים נפגשות ושוב הדקירה הזאת בלב ושוב השפתיים לוחשות אהבה עד כאב ושוב העולם סוגר חונק ושוב זה אנחנו מול כולם ושוב זה הלב דופק צועק אהבה שלא תיגמר לעולם כמו סיפור של אגדות עם רדת המסך עוד נמשיך נמשיך ללחוש אני שלך אני שלך לא נפסיק את החלום עד הסוף המר עוד נשיקה אחת לפני שהכול נגמר ושוב העיניים נפגשות ושוב הדקירה הזאת בלב ושוב השפתיים לוחשות אהבה עד כאב ושוב העולם סוגר חונק ושוב זה אנחנו מול כולם ושוב זה הלב דופק צועק אהבה שלא תיגמר לעולם לפני שהכול נגמר שלא תיגמר לעולם שלא יגמר לעולם

למעלה