שלום

ליעדון

New member
שלום../images/Emo26.gif

היי, אני חייב להתעדכן. מישהו יכול בבקשה לרכז בהודעה אחת את כל הפרטים על האלבום החדש, סינגל פותח, שירים ידועים, איזשהו אישור ממקור רשמי או משהו? תודה רבה

TetiBETTY

New member
../images/Emo6.gif

וואו...זה הרבה.... מרשה לי לעשות את זה מחר
בכל זאת...00:05 זו לא שעה כ"כ מתאימה לזיכרון, במיוחד לא לאחת כמוני...
..... מחר..מפטיחה. אלא אם כן מיש'ו כבר יעשה את זה במקומי....

../images/Emo41.gifליעדון..

הרבה זמן לא היית פה..
אין הרבה דברים חדשים רשמיים.. כמעט הכל שמועות.. אבל אני אנסה לרכז את כל המידע שיש בינתיים.. שמועות או לא, נראה בעתיד.. רשמי או לא, אבל אומרים ש"Shadow" יהיה הסינגל הראשון מהאלבום החדש, והקליפ שלו יצולם באוגוסט 3 שירים שבריטני השמיעה ב-MTV ואמורים להכנס לאלבום הם:brave girl' touch of my hand, everytime.. הנפטונז לא יפיקו באלבום הבא. יהיו שם-7אורליוס, את פי דידי, בלאדשיי,Redzone. זהו בינתיים..

ליעדון

New member
../images/Emo45.gifאור תותח היית ותותח תישאר

כמה שאלות שמציקות: 1. מקס מרטין חוזר לעבוד עם בריטני? 2. SHADOW - איזה מין שיר זה? היא כבר הגיעה למסקנה שהיא לא צריכה שום שינוי, או ששוב היא הולכת לנסות שיר חדש? רק בבקשה, אלוהים, שזה לא יהיה שיר שקט. היא חייבת משהו סטייל אופס-בייבי-קרייזי וכו' ע"מ לטפס בשנייה אחת למעלה. תודה לעונים!

slave4brit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אין אין עליך מתה עליך אתה הגדול מכולם
כנראה שמקס מרטין לא יהיה באלבום החדש של בריטני. אי אפשר לדעת איזה שיר shadow יהיה כיוון שאין לנו שום פרטים עליו, מלבד העובדה שנאמר שבשיר הזה בריטני מגלה איכות ווקלית אדירה...אז אולי ניתן להנחיח שהוא שקט. והיא לא הגיעה למסקנה שאתה הגעת אליה, היא מנסה שוב דברים חדשים. ושוב..אי אפשר לדעת אם איזה סוג של שיר היא תחזור.. נדע זאת רק בעוד חודש בערך.. מקווה שעזרתי..

ליעדון

New member
האיכות הווקאלית שלה

מעניינת לי את ה
. היא לא הייתה צריכה להיות כל כך מושפעת מדברי המבקרים. הרי היא קיבלה את ההוכחה הגדולה ביותר בשבילה ובשביל שאר העולם - היא מכרה. תשאלו כל אמן מפורסם מה הוא יעדיף, מכירות של 49 מיליון עותקים, או פסלון גראמי בצורת וואגינה, התשובה ברורה לא? WTF? אנחנו (אני לפחות
) רוצים שירים קיצביים, מגניבים, שיש רק לבריטני. בימים אלה, אף אחד לא יקנה דיסק של בריטני כי יש בו שיר שכולל ביצוע ווקאלי מדהים. נו באמת. אז מבקר פלצן אחד יכתוב בעיתון שהדיסק החדש של בריטני מבוצע באיכות העולה על קודמיו. סו פאקינג וואט? מי מחפש את זה אצל בריטני, אני הרי התאהבתי בה רק בגלל ה שואו
. מי יקנה דיסק משעמם עם איכות ווקאלית?

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifלי גם מעניין את ה../images/Emo94.gif../images/Emo35.gif

או שלא.. אמממ...את ההוכחה הזאת היא קיבלה, וזה נכון אבל כל אומן רוצה שגם יעריכו אותו וזה לא נכון ששירים שקטים הם משעעמים, ישנם בלדות יפיפיות, כמו שירים של בריטני, והם משעממים
לא נראה לי.. הדיסק הראשון של בריטני הוא דיי שקט, אבל עדיין, הוא מכר הכי הרבה עותקים. גם אני רוצה שירים "מגניבים" של בריטני אבל אני גם אוהב בלדות. כמו not a gril שוא לא שיר משעמם
בכל מקרה, אני לא יודע אם שמעת או לא, אבל בריטני נתנה הדגמה של 3 שירים חדשים מתוך הדיסק שלה..שאחד מהם הוא שקט, והוא נשמע לי שיר פ33ה
והם נמצאות בגלריות של הפורום. לשיר קוראים EveryTime, אבל גם לא חסרים שירים "מגניבים" כמו brave girl בכל אופן..הדיסק הזה יהיה מורכב מכמה סגנונות של שירים. השולט מתוכם יהיה סוג של מוסיקה שחורה, מן היפ-הופ כזה, קצת ראפ, קצת פופ, קצת שירים שקטים....וזהו...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifגם אני לא מת על מוסיקה שחורה

אבל זה מה ש"הולך" היום... חוץ מזה...יש שירים יפים של מוסיקה שחורה.. כמו השיר המדהים של באסטה ריימס ומריה קארי...אמ..לא יודע איך קוראים לו אבל זה..baby if u give it to me.... וגם השירים של ג'ניפר לופז הם בד"כ מוסיקה שחורה והם לא כ"כ גרועים. חוץ מזה...אני סומך על בריטני שהיא תדע לעשות חומר טוב מהמוסיקה הזאת.

Golden apple

New member
../images/Emo43.gif לשיר של מריה ובאסטה ריימס

קוראים i know what you want ודווקא השיר הזה לא הצליח במצעדים. הוציאו אותו לפני שנה אולי קצת יותר והוא נכשל, ולכן עשו לו שוב יחסי ציבור..

Golden apple

New member
../images/Emo43.gif תתפלא..

השיר יצא לפני שנה וחצי ונכשל טוטאלית מבחינה מסחרית.. ולכן הוציאו אותו שוב כחלק מיחסי ציבור שעשו לו. ובשונה מפעם שעברה הוא הצליח!

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאבל מה זה חשוב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

עכשיו הוא מקום ראשון.. חוץ מזה...זה מזה לא קשור לשירשור...זאת הייתה סתם דוגמא שנתתי.. כמו הדוגמא הזאת אני יכול לתת את השיר המזעזע של 50 סנט in the club...

Golden apple

New member
המזעזע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

50 סנט הוא הגדול מכולם! yo yo yo go go go

TetiBETTY

New member
מה מזעזע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חולה על השיר הזה..... וגם על 21 Questions.....

למעלה