שלום

שלום../images/Emo24.gif

איזה מזל שמצאתי את הפורום הזה כאן בתפוז. אני מחפשת סדנא טובה ללימוד טארוט בחולון, מישהו מכיר? רציתי לשאול גם מה מסמל הקלף חמישה שרביטים?
קסם

1234א

New member
קורס טארות

מדיום אורטל מעבירה קורסים בטארות ותיקשור ועוד מס' נושאים צרי עימה קשר דרך מייל [email protected]

5 מטות - שרביטים - שבטים.

ח מ ש מ ו ט ו ת הנערים בתמונה נאבקים אחד בשני ברצינות גמורה אך המאבק אינו רציני, הוא ילדותי. שמלותיהם הצבעוניות מסמלות את דעותיהם המוצקות והחלוקות ביחס לבעיה. הנער בעל השלמה הירוקה והכותונת הלבנה מביא למאבק את רגשותיו הכנים. הנער הלובש שלמה בעלת העיגולים הכחולים המסמלים את יכולת הביטוי השכלית שלו וחולצתו הצהובה את רגשותיו העמוקים ביחס למאבק. השלמה והכובע האדומים של הנער, המנסה לכפות את רצונותיו ותשוקותיו על רעיו. השלמה הכחולה, הכותונת הצהובה והנעלים האדומות של הנער המניף בשתי ידיו את מטהו מסמלים את השילוב של השכל הרגש והתשוקה של הנער להשיג את מטרתו. השלמה הצהובה והכותונת הצהובה של הנער הלובש מכנס אדום מסמלים את עומק רגשותיו ורצונותיו. המוטות המונפים אל על במאבק עז מסמלים את רעיונותיהם ודעותיהם החלוקות. אין דם על האדמה הירוקה המסמלת את מעיין רגשותיהם של הנערים ואין פגיעה פיזית. משמעות הקלף: אי הבנות, ריב, משא ומתן סוער, התמודדות, קונפליקטים, מאבקים, אך שום דבר לא רציני, הכול זמני, בעיות שמטרידות, משבר שיחלוף. חשיבה - מבולבלת ילדותית מלאת קונפליקטים. רגשות - ניסערים מבולבלים ולא נכונים. פעולה - מריבות ילדותיות ויכוחים חוסר הבנה. הפרעה - מריבות ילדותיות ויכוחים חוסר הבנה. כתשובה כן/לא - לא אוהב מיקי

מיקי תודה רבה../images/Emo23.gif

הקלף מאוד מאוד נכון לגבי המצב הנוכחי שלי. אני מקווה שכפי שכתבת כאן המשבר הוא בר חלוף
באמת אני נאבקת, ועל מה?? לסיום יצא לי קלף החרבות.

למעלה