שלום

Nonki

New member
שלום ../images/Emo24.gif

ברצוני לרכוש אייפוד ולפני כן - יש לי מספר שאלות: 1. מה מייחד את האייפוד? כלומר, למה אייפוד ולא כל נגן MP3 אחר? 2. כנראה שארכוש את האייפוד כחלק מהמבצע של בזק בינלאומי, האם ישנו מישהו שרכש את האייפוד כך? האם הוא מרוצה מהמבצע? 3. כמה שירים ניתן לאכלס ב-4 ג'יגה וכמה ב-6 ג'יגה- ומה יותר משתלם? 4. נאמר לי שזהו מכשיר מאוד מאוד רגיש וכל נפילה הכי קטנה יכולה להרוס את האייפוד לחלוטין, מכיוון שאין לו חלקי חילוף... האם הדבר נכון? 5. והשאלה שהכי חשוב לשאול: האם אתם מרוצים מהאייפוד שלכם? האם יש בו תקלות מסויימות? מצטערת על השאלות המעצבנות, שכנראה שהרבה שאלו לפניי...
אשמח אם תענו, תודה מראש

JaneLame

New member
טוף.

חלק מהתשובות (צריך FAQ לפורום). ב-4 גיגה יש כ-1000 שירים. ב-6 גיגה יש 1500. בינתיים אין תקלות. מה שמעצבן זה שה- iSkin צובר המון סיבים של בד כששמים אותו בתיק.

TESS

New member
IPOD ROCKS! ועכשיו ברצינות...

מה שמייחד את האייפוד זה הפשטות. קל מאוד להשתמש בו. כרגע הוא גם נגן ה-MP3 היחיד עם איזושהיא תמיכה לעברית. 4 ג'יגה זה בערך 1000 שירים, 6 ג'יגה בערך 1200 (תקנו אותי אם אני טועה) המכשיר רגיש כי הוא מבוסס דיסק קשיח ודיסק קשיח זה דבר רגיש שכל נפילה הורגת. בעיקרון לרוב האנשים יש ISKIN שזה כיסוי סיליקון שמגן עליו משריטות וגם מנפילות קלות. לי המכשיר נפל נפילה קלה כשהיה בתוך הסקין ולא קרה כלום. כרגע אם את/ה קונה נגן MP3 כלשהוא שמבוסס על הארד דיסק (וזה אומר כל דבר שנמצא כרגע בשוק מעל 1 ג'יגה) את/ה פשוט צריך להיות זהיר לא להפיל אותו על הראש... ENJOY!

בקרייאטיב אין עדכון לעברית?

ועוד שאלה האם בעברית שבאייפוד ניתן לתת שמות בעברית לשירים ? אני פשוט מסתפק בין שניהים

JaneLame

New member
כן, אבל

אם התקנת את עדכון העיברית ואתה רוצה לממש את האחריות, ניתן להסיר את העדכון ואף אחד לא יידע מזה.

JustThomas

New member
גם באייריבר יש עברית. ועוד הH10

מגיע עם פתמיכה בעברית (הפוכה אומנם) ללא התקנה של כל מיני דברים שמסכנים את האחריות.

Nonki

New member
אני מצטערת...שכחתי שאלה חשובה|בנדנה

האם באייפוד יש אפשרות לשמוע רדיו?

Nonki

New member
../images/Emo3.gifנו מילא...

תודה לכולם על העזרה והתשובות

למעלה