שלום...

Mogi For Ever

New member
שלום... ../images/Emo24.gif

שלום :) אני חדשה פה. אני נוסעת למסע בעוד חודשיים (8.3) האמת שאני לא יודעת בדיוק למה לצפות, אבל יש בי משו שמאוד רוצה לנסוע, למרות ההוצאה הכספית הכבדה. אשמח לשמוע חוויות ובעיקר... למה לא הייתם מוותרים על המסע הזה?

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gif

שיהיה מסע מוצלח
לא הייתי מוותרת בגלל שהמסע גרם לי להבין קצת יותר, לא הייתי מוותרת בגלל הגיבוש יוצא הדופן שהיה למשלחת שלי בפולין, לא הייתי מוותרת בגלל המדריכה הנפלאה שידעה לעשות את ההבדלה בין הרגש לעובדות ההיסטוריות וריתקה את כולנו, לא הייתי מוותרת בגלל שרציתי לצאת מהרגע ששמעתי שקיים דבר כזה, מסע לפולין, ולא הייתי מוותרת כי המסע הזה ברבדים מסויימים שינה לי ת'חיים.

L i T a L 1

New member
ברוכה הבאה!

ואי אני מקנאה בך! הייתי רוצה לחזור לשם! חוויות קשה לתאר בקצרה אז אני פשוט יחסוך את זה ממך... ולמה לא הייתי מותרת על המסע הזה אז אני יכולה להגיד לך שמכתה ז'-ח' כששמעתי על המסע הזה בפעם הראשונה ידעתי שאני לשם יגיע לא משנה מה. כשהגעתי לתיכון והתחילו לדבר על זה יותר ברצינות הבנתי כמה שאני רוצה לנסוע לשם וזה רק התחזק עם הזמן. לפני המסע התחילו לעלות חששות כי אמרו לי ש"משתנים" שם. בכל מקרה במסע הזה הרגשתי כל כך הרבה דברים ביחד, בחיים שלי עוד לא קרה שבכיתי בכי הסטרי ואחרי 10 דקות צחקתי צחוק לא נורמלי. המסע הזה הוא חוויה אמיתית ותצאי אליו בגלל שאת בחיים לא תשכחי מה שתיראי שם!

taltal3001

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני רוצה להגיד לך שאני מקנאה בך מאד! אני כ''כ רוצה לחזור! ואני יודעת שאני יחזור.. גם לי היו חששות, והרבה! אבל כבר מאז שאחי חזר ממשלחת מפולין, אמרתי לעצמי,זהו גם אני יוצאת, והנה, יצאתי למסע, ואני לא מתחרטת על אף רגע ורגע,על שום דבר!! כי זה היה טיול מדהים שאין כמוהו... גם אם זה הוצאה כספית כבדה, זה שווה כל אגורה שתבזבזי .. תאמיני לי!

למעלה