שלום

שלום ../images/Emo24.gif

בעיקבות פרסום הפורום בדף הפורומים של תפוז, הגעתי לפה
. ובאמת, לא מזמן, אמרו לי "לעשות שיחת נפש עם עצמי". ואני לא ממש מבינה, איך אפשר לגלות את "האמת הפנימית" שלי... אז אם מישהו רוצה להסביר, בבקשה, זה יהיה נפלא
.

שיחת נפש עם עצמך לא מסובך בכלל

קשה יותר להאזין לעצמך לקול הפנימי שלך. שאלי שאלה שהתשובה שלה כן או לא. שאלי אותה בלחש עם עצמך. הקשיבי לתשובה הפנימית שעולה במוחך. כעת שאלי שאלה שאין את יודעת את התשובה. הקשיבי שוב לקול הפנימי וראי זה פלא.... התשובה תופיע במוחך. זו היתה הדגמה קלה לשיחת נפש עם עצמך. בהצלחה

../images/Emo24.gif תודה...

זה לא ממש עובד לי. קשה לי לענות סתם לפי רגשות ואינטואיציה
. אבל אני אנסה עוד מעט שוב... תודה
.

שיחות נפש עם עצמך

מיכל שלום קראתי את מה שכתבת על שיחות נפש עם עצמך, לעניות דעתי תשובות של כן ולא אכן ניתנות לפתרון מידי אבל יש שאלות שאדם שואל את נבכי נשמתו ואין הוא מוצא עליהן תשובה, וזה יכול להיות שאלות חשובות מהותיות לחייו,לפעמים התשובות מגיעות מאליהן מכורח מצב, או סיטואציה זו או אחרת ולפעמים תאמיני לי שלא. יש תשובות שמגיעות באיחור מה או מגיעות עם בשלות והתבגרות מסויימת, אבל קשה וקשה ביותר לקבל תשובות מתוך "עצמך" זו הסיבה שלכולנו יש חברים "יועצים" למינהם ומן הסתם, לא סתם בנויים חייו של אדם על סביבתו חבריו ומשפחתו כי המון המון תשובות לא מוצא האדם בנבכי נשמתו. יכול להיות שתשיבי לי כי האדם צריך להכיר את עצמו ואכן לדעת מה הן כל התשובות לשאלותיו אבל לא כך פועל העולם ולא כך פועל המוח האנושי והלוואי הלוואי שאכן זה היה כך. היה לכולנו מאד קל לקבל תשובות בשיטה כל כך קלה.ואם לך זה עובד בשיטה זו אז אשרייך.

יעל היי הדוגמא ניתנה לשואלת...../images/Emo9.gif

קראי את הכרטיס האישי שלה ותביני מדוע רשמתי מה שרשמתי. הרעיון היה לתת דוגמא פשוטה לטכניקה של שיחת נפש וכך היה. הכל כאן ענין של כלי עבודה ואימון, הכל מאד פשוט , צריך להכיר את הכלים ולהתאמן בהם זה כל הסוד. אם קשה לנו לקבל תשובה מעצמנו ישנה טכניקת המטוטלת... ישנה שיטת הביואורגונומי- עיפעוף... ישנה דרך התקשור וכו'... כל אדם הנקלע בדרכנו הוא חבר יועץ... כמו כן יש לנו את ההדרכה העליונה שלנו, יש את תת המודע שלנו והעצמי הגבוהה שלנו. הרעיון ללמוד להתחבר אליהם. העולם פועל כפי שאני אחליט שהוא פועל. את המוח שלי אני יכולה להפעיל כיצד שאחליט. אני השולטת ולא הסביבה שולטת בי... ואכן כן השיטה היא כל כך קלה ופשוטה, כדאי ללמוד אותה.

../images/Emo150.gif מעכשיו

אתחיל לבדוק פרופיל אישי! התאמיני כי האינטואיציה שלי היום עובדת יותר מאשר בגיל 10? מדהים כמה אפשר לסטות, ומצד שני כמה אפשר לחזור לדרך המלך

Felix 5

New member
אתה גם פה!

האם זה הגורל שהפגיש בינינו? צירוף מקרים? או שבעצם זאת קונספרציה שלך ושל תפוז?

גורל עיוור?

here there and everywhere אם אני פה אז גם אתה פה מה ההבדל ביני לבינך? אתה מאמין בגורל? בצירוף מקרים? יגעת והאמנת, תמצא... בקרוב יכול מאוד להיות שתהיה קונספירציה במטבח, אבל התפוז יאוכל על ידי בסופה

Felix 5

New member
כיון שזה פורום מודעות פנימית

אענה לך במודעה שראיתי בעיתון: מסע אל המוסיקה הרוסית סופ"ש מוסיקלי קולינרי בפסטורל כפר בלום 16-18 בדצמבר 2004

אגס וגם תפוח

ליבלבו אגס וגם תפוח הר פילים כיסו את הנהר וקטיושה אז יצאה לשוח הר פילים כיסו את הנהר... שירים מבית אבא, באוזן ילדותית...

Felix 5

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo24.gif

אני לא מבין איך לא ראיתי את הפורום הזה בעבר כולי שמחה שגיליתי אותו, הוא ממש מוצא חן בעיניי!

תשובות

נכון כל מה שאמרת ואוסיף אם תאמיני בעצמך 100% (או ככל שתתקרבי) ותתני בטחון בכך שהכל אפשרי, אז באמת הכל אפשרי אכן העולם פועל כפי שהוא פועל, ואנו פועלים כפי שאנו פועלים, ברגע הזה יחד עם זאת, הכל מחובר לכל, וכולנו קשורים למקור האינסופי. התשובות לשאלות כבר קיימות, רק צריך לגשת, להיות פתוח ולקבל. בהחלט, כל אחד מקבל את מה שהוא יכול להכיל, בזמן ובמקום המתאימים. וזה בסדר.

למעלה