שלום

שלום ../images/Emo24.gif

קודמכל אני חייבת להגיד שאתם אנשים מדהימים.
אממ אז ככה... אני זוכרת שכשהייתי ביסודי כל שנה היינו עושים חבילות ממתקים לחיילים והיו מחלקים אותם לחיילים..יש את זה עדיין? נורא הייתי רוצה לארגן משו כזה בביצפר שלי (אני בכיתה י"א)..שנה שעברה עשינו את זה ואספנו כלמיני דברים לחיילים (גם ממתקים וגם שמפואים, משחות שיניים וכאלה) ומישהו בא לקחת את זה ותרמו את זה לחיילים..אז איך אפשר לעשות כזה דבר שוב? למי לפנות או להתקשר? אני נורא אודה לכם אם תעזרו..

היי אתגרית...

תודה על המסר, ומצטערת שאני לא מחזירה לך, פשוט יש לי בעיה ואנלא יכולה להחזיר מסרים, אינלי מושג למה
. בכל אופן, מבחינת הביצפר אין שום בעיה, עושים אצלנו המון דברים כאלה..אני רוצה לעשות בערך מה שעשינו שנה שעברה, שזה לעבור בכיתות ולבקש שיביאו ממתקים וכל הדברים שכתבתי בהודעה הקודמת (או בחבילות או בבודדים) ופשוט להעביר את זה איכשהו לחיילים, שזו בעצם הבעיה...

אז רגע

אתם יכולים גם לאסוף תדברים ולקחת תאחריות על להעביר אותם לחיילים והכל? אם כן אז הכל סגור

אגב, אם אינני טועה, יש כוונה

לעשות משהו לחיילי צה"ל לקראת חנוכה. יהיה יופי לשלב את זה ביחד.

שי קון

New member
צריך למצוא דרך שהתרומות יגידו

ישירות לחיילים. דיברתי עם חבר שעושה מילואים קרביים. שאלתי אותו על החבילות והוא סיפר לי שהחבילות עוברות "צינזור" אבל לא צינזור של הצנזורה אלא צינזור של כל האנשים שבדרך, עד שהחבילות מגיעות לחיילים עצמם, הדברים הטובים באמת כבר לא נמצאים בפנים.

אני יכולה לעזור בזה בכיף !!!

יש לי איך להעביר ישירות לחיילים איפה שצריך - במיוחד בעזה ואיו"ש בלי מתווכחים באמצע !

יקיריי כמו שאמרתי לאתגרית ב../images/Emo56.gif

אנחנו נשתף פעולה ויותר מנשמח לשמח את חיילי צה"ל בימים הקשים שהם עוברים. בעיקר את מי שבעזה ואיו"ש ואני מברכת את איילת על האפשרות לעזור. פנינה

למעלה