שלום!

שלום!../images/Emo24.gif

הייתי פה בפורום לפני מלא זמן, והחלטתי לחזור. לפני חודשים רבים כתבתי פה, והפסקתי לכתוב כאן כשעבר לי החשק לאסוף בולים. עכשיו החשק הזה חזר( מה שמכונה בפיכם- אספניטוס) והחלטתי לחזור לפורום. בטח לא זוכרים אותי, אבל אני זוכרת את הרוב. תמיר, דן, רחל, ניסים, אמא של יותם, ואת השאר:) כמוב,ן לא שכחתי לרגע את אריק המנהל, שלא תחשוב שלרגע לא הייתי אסירת תודה על כל הבולים שנתת לי! כשהפסקתי לכתוב בפורום ממש חששתי שתרגיש שאני כפוית טובה, שהבאת לי בולים ואז אני עוזבת את הפורום. אני מקווה שזה לא מה שחשבת, ואם כן אז אני אבין:) בכל מקרה, עכשיו שהחשק לאסוף חזר, צריך להשיג בולים חדשים:) מי שיש לו בולים של כלבים, ברווזים, סוסים או צבים ורוצה להחליף, שיגיד לי מה הוא אוסף, יש לי מאות בולים שאני לא צריכה, ואני בטוחה שאני אמצא את הנושא המבוקש ונוכל להחליף:) מיתר:)

תמיר1991

New member
היי מיתר!

זה אני תמיר, ואני לא שכחתי אותך. את מוזמנת לכאן בחזרה בידיים פתוחות, ואני אישית אדאג שחשק האיסוף לא יעלם שוב! מקווה שתתערי מחדש בפורום! Happy new year!!!!! תמיר.

python 4

New member
היי מיתר!

כמובן שאני זוכר אותך, ואף שלחתי לך פעם בול של פייטון.. הנחש, זוכרת? לא חשוב. אפילו רבנו קצת בשרשור הראשון שלי בפורום. משהו על כלבים בחלל. זוכרת? לא חשוב... מקווה שתעברי רה-התערוזציה!

בטח שאני זוכרת! טוני פיתוני!

הבול ששלחתי לי הוא אחד היפים בקטגוריית "זוחלים" אצלי באוסף. את אוסף בולי דגלים ובולי טקטסים נכון? נראה לי שיש לי כמה דברים בשבילך:)

python 4

New member
נהדר!

קצת השתנה משהו באוספי מאז שהתראנו.. אני כבר מתמקד פחות בבולי טקסטים, ויותר בבולי דגלים וסיפורי ילדים (בעיקר בנושא סופרים שוודים).

יש לי בול בריטי של מרי פופינס!

וגם זכורים לי כמה בולים עם דגלים, מחר אני אחפש ואתן לך רשימה מפורטת על הבולים שיש לי בנושאים שלך:)

איזה כיף לראות שזוכרים אותי:)

הפתיע אותי שזכרתם, כי נעלמתי להמון זמן. כיף גם לראות שהפורום מאוד פעיל כמו אז, הפורום הכי-לא-יבש שנתקלתי בתפוז.

dan the man

New member
גם אני זוכר

כן גם אני זוכר... נ.ב אני כותב פחות .. יש לי וירוס במחשב ולוקח לי רק חצי שעה לפתוח דף אינטרנט ועוד 15 דקות לכתוב הודעה אז בגלל זה אני לא כותב ממש הרבה...

למעלה