שלום!!!

DAND00SHY

New member
שלום!!!../images/Emo24.gif

שלום לכולם! קוראים לי דניאל ואני חדשה בפורום...(כאילו שאתם לא יודעים...) אה...יש לי שאלה חשובה! מתי מתקיימת התחרות הראשונה של האקדמיה? (שלכם...עקבתי!)

yaelrs

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif

התחרות הראשונה תתקיים ב-1.6 נראה לי....

DAND00SHY

New member
יופי!

אז סבבה! אני כבר מכירה את המתמודדים כי חברה שלי היא פה בפורום אז היא הראתה לי אותם...כולל המתמודד שלה...

Ronush14

New member
../images/Emo41.gifברוכה הבאה דניאל ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

מקווה שתהני כאן בפורום
והתמכרות נעימה

darkman 36

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה דניאל! מקווה שתתאקלמי בקלות.. (נ.ב.- יש מתמודד שקוראים לו יאיר אירני, אם בא לך תיתני לו נקודות טוב? חחח סתאם... המבין יבין...)
יש לי חתימה חדשה.

DAND00SHY

New member
תודה לכולם!

יש לי שאלה...לכולם פה יש מתמודדים? או שרק מי שממש ממש מכור...(לא שאני אומרת שזה משהו רע...!)

DAND00SHY

New member
אה...

סבבה! יש 13 מתמודדים? (יותר...פחות?) אה...אתה מתחנן עוד משהו כזה...כאילו תחרות למינה? חחחחחחחח......................יש לי שאלה לכל מי שבארגון נגד הסמיילי הזה:
... למה הוא מרושע??? מה הוא עשה לכם??? למרות שאנ יחייבת להודות שיש לו חיוך זדוני כזה...

Ronush14

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

הוא פשוט נראה רשע!
את לא חושבת ככה? ובקשר למה ששאלת אם רק מי שממש מכור יש לו מתמודד, אז זה לא ככה... אני הכי מכורה שיכולה להיות לתוכנית הזאת...חחחח אבל אין לי מתמודד כי אני פשוט לא יצירתית.. ואין לי כישרון לכתוב קטעים
מבינה? וד"א... בת כמה את?

אוש7יתי

New member
ברוכה הבאהה!!!!!!!!!!

היה לי רעיון למיתמודד אבל אני לא טובה בליכתוב דברים מצחיקים......

למעלה