שלום!! :))

antushtush

New member
שלום!! :)) ../images/Emo24.gif

השתמשתי בפורום שלכם כדי ללמוד להעביר קישורים... ורציתי לספר לכם שנולדתי באוטו חיפושית!! :)) משנת 70 נראה לי

antushtush

New member
ואם כבר...

אני ממש רוצה למצוא את החיפושית שנולדתי בה. אולי תוכלו לעזור לי...
אני לא יודעת את המספר שלה אבל אני אשאל את אמא שלי.. יש סיכוי?

kobix1

New member
תשאלי את שלומי

נראה לי שרוב החיפושיות בארץ עברו תחת ידיו!

antushtush

New member
שלומי ../images/Emo124.gif

החיפושית לבנה, היתה פעם לפחות, משנת 70. 638020 זה המספר!!! בבקשה! זה ממש חשוב לי... לא כל יום נולדים בחיפושית

roni marino

New member
נו ...

שלומי , תעזור לה . בינינו , אני מוכן להתנדב להודיע לה את ההודעה המרה .

dejavu

New member
חיפושית שנת 70

לצערי לא, החיפושית שלי בצבע תכלת ונקנתה ממורה (אני יד שניה) ככה שאין מצב שנולדת בה וגם לא עושה רושם שהייתה לבנה בעבר... אל תתיאשי, תגיעי למפגשים ואולי תמצאי את החיפושית שלך.... אגב, כשנולדים באוטובוס מקבלים נסיעות חינם כל החיים, במטוס - טיסות חופשי, מה קורה בחיפושית?! מקבלים מנוי אצל א.ש??

roni marino

New member
לפי סטטיסטיקה

50% אצל שלומי . 50% נכחדה . טוב , אם לא עברה דרכו , אז כנראה שהיא נחה על משכבה בתור קופסאת שימורים .

antushtush

New member
../images/Emo10.gif אתם עד כדי כך פסימים??

אני ממש מקווה למצוא אותה... החלום שלי זה לנהוג בה.. (ורצוי שתהיה שלי, אבל אם אי אפשר..) חשבתי על הקטע הזה של להיוולד בחיפושית ולקבל חיפושית חינם כל החיים או משהו.. אבל ההורים שלי לא חשבו להודיע על זה לפולספאגן בזמנו... :( אני ממש אודה אם מישהו ידע משהו.. או יכול להפנות אותי למקור מידע..

RamN

New member
תקשיבי

אם החיפושית הזאת עדיין קיימת ונוסעת בכבישי ישראל,יש סיכוי כזה... מה שאת צריכה לעשות זה לפנות למשרד הרישוי ולשאול אותם של מי הרכב..אם הוא בכלל מופיע אצלם במחשב...

antushtush

New member
תודה!! :))

האמת שחשבתי על זה גם כן, סתם התעצלתי... :) אני אשתדל להתקשר לשם השבוע בשאיפה שאין שביתה, ואני אעדכן אתכם..

kitt

New member
בטלפון לא תשיגי שום מידע ממשרד

הרישוי כי את לא בעלת הרכב. הדרך היחידה היא לגשת אליהם לספר את הסיפור לעשות קצת עיניים ואז אולי, אם נפלת על פקיד/ה חביב/ה תקבלי את המידע.

antushtush

New member
../images/Emo93.gifזה אומר שצריך לעמוד בתור..

ולחכות שתסתיים השביתה. מישהו? עובד במשרד הרישוי? :)) ואיך היה המפגש? תודה על ההזמנות אבל לא יכולתי להגיע..

latino76

New member
שלומייזל אתה פשוט מושוגע

אין לך רגשות! בתח שמקבלים לא רק מנוי ,גם חלפי יד שנייה במחיר הכרם! מה קורה עם הפרויקט שלנו?? הלו אל תתחיל לעבוד בלי להגיד לי! יש מצב שאתה בא יום שיש הזה למיפגש?. הוזהרתה! אנשים אני מקווה שתבאו עם המכוניות שלכם!!!!!

למעלה