שלום!

ponylove

New member
שלום! ../images/Emo24.gif

שלום, קוראים לי אילת! אני מתנדבת (ורוכבת) ביחד עם פיצי בחוות אמיר! אני שמחה להצטרף לפורום!

ברוכה הבאה!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

אילתי
!!! ברוכה הבאה לפרומנו הקט! את מוזמנת להישאר ולעזור לי להישטלת על הפורום!
אנשים- זאת תחילת דרכה של פלישת חוות אמיר ירושלים לפורום! בסוף גם נשלוט כאן! זהירות חוות דני היי! אנחנו מתחילים להגיע!
אי לוב יו!

Bagit

New member
אזמה../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

יש פה את אורי שרוכבת איתי מחוות אמיר בבאר טוביה, ואני במגעים עם כרמל, עוד אחת שרוכבת איתנו, שגם היא תצתרף. מממממממממממממממממממממממממ[הראש הזדוני של אלונה מתחיל לפעוללללל] אני אלונה בת 11, רוכבת ווסטרן בחוות אמיר. רכבתי פעמיים אינגליש[מתוודה], שנה ראשונה, שאני זוכרת כמעט כלום, וחודש(בערך), בחופש הגדול 01 אם אני לא טועה. אניווי, פיצ, איסי פייב אקלוק.

פחחחחחחחח!!! תגידו שלום לאילתי!

לא יפה! תגידו לאילתוש'ונת שלי שלום.... כן כן....! להגיד שלום!

אוי שי... כמה נחמד מצידך!../images/Emo4.gif

תגידו יפה שלום! הנה במיוחד לאילתי, תמונה-

Bagit

New member
אני לא זוכרת שהצטלמתי ככה../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

באמת

i love INDIANA

New member
סליחה?

מחוות איתן יש כבר 4 ילדים והיה גם את אליאב שעזב את הפורום.... אז אמנם אנחנו בשקט אבל אנחנו עדיין דיי הרבה!(יחסית לשניים שלושה מחוות אמיר וחוות אמיר...פחח..)

Bagit

New member
פיצי... ../images/Emo15.gif

מעוניינת שחוות אמיר בארץ יתאחדו
בשביל להשתלט על הפורום כמובן...

zohark

New member
היי! ברוכה הבאה...

אני זוהר בן 14.5 רוכב בכפר שמואל יש לי שני סוסים מדהימים! פופה ונרט, אני רוכב אינגליש ומתחרה מעכשיו 110 (כןכן אנשים עליתי!) נ.ב ביום רביעי המדריך שלי מביא לי את הדירוגים לאליפות הארץ והמרכז (ואני מקווה שהוא לא יישכח..לי הוא כבר אמר ת'דירוג ) ואולי הוא יביא גם לאליפות הצפון אבל לא נראלי

חחח זוהר חמודי(בשביל לעצבן את דרור)

למדריך שלי יש גם את הדירוגים, אני כל הזמן מזכירה לו להביא אבל הוא שוכח!!!!!!!

שיו באמא שלכם אם מישהו יודע ורואה

את הדף של הדירוג לאליפות הצפון שיגיד לי טוב!?!?! אבל באי סי!! אני אנשק לכם תרגליים אני חייבת לדעת!!!!!!!!!! ותתחדש על העלייה בגובה!!!!!!!!

למעלה