שלום!!!

שלום!!! ../images/Emo24.gif

היי כולם! אז ככה ישבתי עכשיו וכתבתי כל דבר שעלה לי לראש (וזה לא הרבה) אני כותבת עם יד ימין. מקווה שהסריקה יצאה בסדר. בכל מקרה אודה לכם מאוד אם תוכלו לאבחן את כתב ידי ולומר לי פרטים... תודה רבה רבה רבה לכולכם

עטרה ב ט

New member
בובונת, לא פלא שאת בודדה ../images/Emo3.gif

את מאוד שקועה בעצמך מצד אחד ומאוד מנסה להתאים את עצמך לאחרים מצד שני. איך זה מסתדר ביחד ? תשאלי את עצמך
. בעצם תפסיקי לשאול את עצמך את כל השאלות האלו ותתחילי לשאול אנשים אחרים. במקום לנסות להתאים את עצמך למה שאת חושבת שהם יגידו לך, פשוט תשאלי אותם. ובמקום לשקוע כל כך הרבה בתוך עצמך, תצאי החוצה ותראי עולם. וכשאני כותבת צאי החוצה אני מנסה להגיד לך, תסירי את משקפי הבובה שלך ותנסי לראות מה באמת יש בעולם ולא מה נדמה לך שיש שם. אגב, אני מרשה לעצמי להגיד לך דברים ישירים ובוטים כי אני רואה שאת אוזן קשובה שרוצה ללמוד על עצמה ושמתעסקת בשאלות מהסוג הזה. יש לך כוחות נפש ויש לך אינטלגנציה וגם קצת יצירתיות, את נדמה לי טובה באיזה סוג של גרפיקה או תנועה (לא יודעת למה זה בא לי באותו משפט, שני הדברים האלו) ומאוד מאוד אסתטית. אלא מה שאת בתוך בועה, והבועה שלך קצת סגורה מדי. מה את אומרת ?

הייתי אומרת...

שהנושא שכתבת דיי זיעזע אותי לא פלא שאת בודדה? שקועה בעצמי...ייתכן באמת יש בתוכי המון המון אבל המון שאלות ואף לא תשובה אחת.אני מתעסקת בפרטים קטנים ואוספת אותם בתקווה שאולי אני אצליח להבין ואני לא אני גם מנסה להתאים את עצמי לאחרים אבל אם יש דבר שאני טובה בו זה להיות אני...לא משנה כמה אני אנסה לרצות אחרים אני עדיין בדעות שלי. לצאת החוצה...יוצאת זה לא אומר שאני מבינה דברים ובאיזשהו שלב אני גם דיי הרמתי ידיים. אני לא תמימה ,פעם הייתי אבל אכזבות העבר רק חישלו אותי ולצערי אכזבות זה חלק גדול מחיי. כשכתבת לי שאני שקועה בעצמי האם דיברת על אגוצנטריות? אני באמת אוזן קשבת..אוהבת לשמוע ולעזור לאחרים וגם אני מנסה להבין מי אני בדיוק. אינטילגנציה...יש לי רק חבל שאני לא יכולה לעזור לעצמי בהרבה מקרים.מכירה את אלה שיודעים להגיד את הדברים הנכונים לאנשים אחרים אבל כשלהם יש בעייה אין להם שמץ מה לעשות..פתאום אין הגיון? יצירתיות יש בי קצת תנועה...ןלא כל כך בטוחה בזה...אני אמנם תמיד חלמתיללמוד לרקוד באופן מקצועי (כמו הרבה דברים בחיי)אבל דוגרי לרקוד בדיסקוטק אני לא מסוגלת אני חיה בתוך בועה...יש רק כמה אנשים שאני מכניסה אותם לחיי וזאת משום שנפגעתי מספיק גרפיקה...נשמע מעניין אסתטית...אני מאפרת מקצועית אם זה עוזר מעריכה את היושר שלך

עטרה ב ט

New member
מאמאלה, התגובה שלך די מאששת את

כוונתי. תסתכלי על עצמך שניה מהצד, את בת עשרים וחצי, עוד לא התחלת את החיים
וכבר את רווית אכזבות, כבר פוחדת להכניס אנשים לעולם שלך, כבר מגוננת וסוגרת, כבר כבר כבר..... נדמה לי שזה רק מראה כמה את בוחנת את העולם ממקום מאוד שקוע בעצמך, כי אחרת היית רואה את הפרופורציות של הנאיביות שלך
ושל המניעים של האחרים. לצאת, אני מתכוונת, להסתכל על הדברים מהצד, מנקודות המבט של אחרים, להכיר עוד נקודות מבט, כאלה דברים. אני רואה שאת חושבת מי את ומנסה להרהר בדברים, אבל לדעתי את צריכה את הפרופורציות שמישהו מבחוץ יכול לתת (אנשים אחרים הכוונה) כדי להכיר את עצמך באמת. לכי באמת לרקוד, גם אם לא מקצועי, עשי את זה כתחביב, לדעתי זה מאוד מתאים לך. והאיפור, נו, די קלעתי בענין הזה
. בקשר לכותרת: יכול אדם להיות עם הרבה חברים ועם בן זוג אוהב ועדיין להרגיש בודד. בדידות זה משהו מבפנים גם כן, לא רק מבחוץ. אני חושבת שאדם ששקוע בתוך עצמו ופחות רואה את העולם גם מזויות של אחרים, פחות מכניס אחרים לעולם שלו, אדם כזה בהכרח מרגיש בודד, ועל זה דיברתי בכותרת. צר לי אם זה היכה בך חזק מדי.

אוקיי

אני מנסה לאכול את כל מה שאמרת לי עד עכשיו אולי באמת כדאי שאראה נקודות מבט של אנשים אחרים אמנם אני בטוחה שאני לא אסכים עם רבים מהם בכל מקרה בסופו של דבר אני צריכה להתפשר וזה מה שאני עושה כיום.אחרת באמת אהיה לבד. כן כולה בת 20 וחצי עם הרבה טראומות ופחדים,הכל הודות לאנשים. לגבי ריקוד...לא ניסיתי כבר כמה שנים כי אני פשוט לא מסוגלת.לא מסוגלת להכנס למקום צפוף ולרקוד לצד אנשים שאין לי קשר אליהם. אבל...ואני מדגישה את המילה אבל, יצא לי להתפרע עם חברת אנשים שאיתם אני מרגישה טוב ולרקוד איתם(תקופת הצבא, בסיס סגור והרבה אנשים). אם אני לא מרגישה בנוח עם בנאדם אני מרגישה קפואה לידו.ככה זה גם לגבי דייטים. לגבי האיפור אכן קלעת בול!!! המון מודעות לטיפוח יש בי והמון אהבה לחלק של לייפות דברים בקשר לכותרת...הבנתי אותך עכשיו

shonshon5

New member
זה מדהים

איך שאין מספיק צדק בעולם, ובחורה צעירה עם עולם פנימי עשיר כשלך, מרגישה מאוכזבת, מדופרסת ומה לא.. את חייבת למצוא את תעצומות הנפש ולצאת מ"עצמך". במבט נוסף על כתב היד.. התחושה שאני קולט היא של נאיביות. אפילו מעט "בוקיות".. איזה "ניעור" רציני יכול לעזור. נסי להשתחרר מהעבר. אולי תחשבי על החלפת סביבת מגורים? נו, מאוחר כבר ואני באפיסת. לילה טוב. אבי, יבואן בובות מרוסיה, ידוע כ-"אבו בבושקה", גרפולוג אינטואיטיבי לעת מצוא.

ממממ...

נאיביות כן לגבי הבוקיות....לא
אני כל פעם נופלת בפח,כאילו שאני לא לומדת מטעויות עבר. אני זוכרת את הטעויות אבל משום מה זה לא עוזר לי. מה זאת אומרת מדהים איך אין מספיק צדק בעולם? עולם פנימי עשיר כשלי...מה עשיר בו בדיוק? :) החלפת סביבת מגורים....נההה יש עוד זמן גם אני לא רואה את עצמי נודדת לי מהעיר חיפה אהבתי את הקטע של אבי יבואן בובות ,יא גנוב

shon86

New member
ציינת גיל? בכתב כמו שלך גיל משמעתי

בכתב היד היסוד הנרקיסטי מפותח מאוד אולם צריך למצוא כוון כדי לשחרר את המיקוד של האזור האמצעי עי פיתוח היכולות שלך ולאפשר לך לצאת מעצמך וההתרכזות האינסופית בעצמך ובעיותך תרומה לזולת תעזור התנדבות וכו אבל התהליך צריך להיות עמוק יותר לימוד גם יעזור ארולי פסיכולוגיה דווקא אתה מבינה את עצמך ואת באמת חושבת שבכל נסוב סביב האופן שאת מבינה את המציאות ואת דשה בה באופן אינסופי ברגע שיכנסו הארות חדשות תקבלי פרופורציות חדשות על עצמך או דדרך לימודים או דרך מצבים חדשים או דרך קשר למרות שלדעתי אם עברת את גיל 25 קצה קשה יותר לידיעתך סןג כתב כזה נוטה להשאר מאוד בפנטזיה מנטלית ורגשית לגבי עצמו והמציאות גם עד גיל מבוגר תמיד יהיו לך את הסיפורים סביב מה שקורה לך וככה חייך יתנהלו אלא אם תבחרי לעבור שינויי עמוק במודעות הפסיכולוגית שלך קראיע ל הטיפוס הנרקיסטי בהצלחה

shon86

New member
וההודעה שלך שאף אחד לא מתייחס אליך

אחרי מעט זמן לאחר ששלחת אותו הצורך המיידי הזה בהתייחסות ובטח לאחר הסיפוק המיידי כבר לא מעניין אלא אם ממשיכים לדבר עלייך את מבינה למה הכוונה נרקיסטי הילדה הקטנה שרוצה סיפוק מיידי כל רגע

shon86

New member
ציינת גיל? בכתב כמו שלך גיל משמעתי

בכתב היד היסוד הנרקיסטי מפותח מאוד אולם צריך למצוא כוון כדי לשחרר את המיקוד של האזור האמצעי עי פיתוח היכולות שלך ולאפשר לך לצאת מעצמך וההתרכזות האינסופית בעצמך ובעיותך תרומה לזולת תעזור התנדבות וכו אבל התהליך צריך להיות עמוק יותר לימוד גם יעזור ארולי פסיכולוגיה דווקא אתה מבינה את עצמך ואת באמת חושבת שבכל נסוב סביב האופן שאת מבינה את המציאות ואת דשה בה באופן אינסופי ברגע שיכנסו הארות חדשות תקבלי פרופורציות חדשות על עצמך או דדרך לימודים או דרך מצבים חדשים או דרך קשר למרות שלדעתי אם עברת את גיל 25 קצה קשה יותר לידיעתך סןג כתב כזה נוטה להשאר מאוד בפנטזיה מנטלית ורגשית לגבי עצמו והמציאות גם עד גיל מבוגר תמיד יהיו לך את הסיפורים סביב מה שקורה לך וככה חייך יתנהלו אלא אם תבחרי לעבור שינויי עמוק במודעות הפסיכולוגית שלך קראיע ל הטיפוס הנרקיסטי בהצלחה

כן ציינתי גיל

כנראה שלא קראת את המכתב כמו שצריך כי זה דיי כתוב בהתחלה לגבי תרומה לזולת...אני אכן תורמת והרבה מאוד פעמים מציעה עזרה לאנשים בתחומים שאני מבינה יותר. אני לא חושבת שהכל נסוב סביב מה שאני מאמינה ומבינה. את המציאות לעומת זאת אני אכן דשה(בחלק הזה צדקת).

Catty

New member
סתם, חשבתי אם תכונותייך מתאימות

למזל שלך...
לא שאני מבינה בזה הרבה... כמעט כלום
.

למעלה