שלום...

inteli

New member
שלום...../images/Emo24.gif

אני חדש פה, התחלתי עכשיו לקרוא על חלומות צלולים וזה מעניין אותי ואני רוצה לנסות... וכבר יש לי שאלה... היומן חלומות - צריך לרשום חלומות רק שחולמים בלילה או גם את אלה שחולמים לפעמים בתנומות אחרי הצהריים? קצת על עצמי- אני מצפת , בן 16 וחצי, הקשר היחידי שלי לנושא זה שאני אוהב מאטריקס.. ואני נרגש לבשר לכם שהפרויקט שלי לקיץ הקרוב... זה חלומות צלולים.... אה וכן, איך אתם התחלתם עם זה?

LucidGuess

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

אני אישית חושב שזה אחד הנושאים הכי מרתקים שיצא לי להכיר! לדעתי האפשרות של להיות מודע בתוך חלום ולעשות מה שבא לך ושהכל סביבך מציאותי לגמרי היא מדהימה! בעיקרון ככל שתירשום יותר כך תיזכור את החלומות שלך טוב יותר, הכתיבה מעלה מאד את המודעות שלך לחלומות שלך וגורמת לך ליזכור אותם הרבה יותר טוב מאחד שלא כותב, לדעתי אפשר להסתפק בכתיבת החלומות של הלילה בלבד, אבל איך שבא לך, בעיקרון עדיף לרשום הכל, אתה רק תרוויח. אתה לא הראשון שעושה פרוייקט על חלומות צלולים, שמעתי על עוד כמה שעשו את זה... אבל בכל זאת בהצלחה
אני התחלתי עם זה שראיתי פעם תוכנית בטלוויזיה בערוץ המדע על מכשירים ליצירת חלומות צלולים ( של המכון לחקר חלומות צלולים ) ואז התחלתי לחפש על זה חומר באינטרנט. ברוך הבא
Lucid

inteli

New member
הבהרה קטנטונת...../images/Emo9.gif

כשכתבתי פרוייקט לא התכוונתי ל"עבודה" או משהו אלא שזה כאילו יהיה "הדבר " שלי לקיץ... אה ועוד משהו.. אחרי כמה זמן מאז שהתחלתם הצלחתם לשלוט על החלום??? בברכת ערב נעים לכולם... :)

Gevakumon

New member
תרשום הכל

כמה שתרשום יותר תזכור יותר טוב. ואני יגיד לך, להרבה אנשים החצלול הראשון מגיע אפילו בלילה הראשון אחרי שהם שמעו על הנושא, בגלל ההתרגשות והעובדה שהנושא מאוד מעניין אותם, אבל אחר כך זה נהייה יותר קשה, אני חושב שהממוצע הוא שבועיים שלושה עד החצלול הראשון, אבל זה ממש משתנה בין אדם לאדם...

למעלה