שלום!!!

shirel16

New member
ברוכה הבאה לחדשים ולחדשות..

אני מקווה שיהיה לכם כיף

casperit

New member
היי כולם:)

אממ אני לא חדשה, אני הייתי בפורום ומשום מה פרשתי (אין לי מושג למה מין פיצול אישיות או משהו) אז חלק מכירים אותי וחלק...לא... אז מה השתנה בפורום? מה חדש??? יאללה אני מתחילה לשרשר הודעות... יעל

Rotem Lisa

New member
:)

בלאטטטט!! ברוכה-השבהה!!! אממ, כמו שאת רואה, חן ודביר פרשו, ונתן וטלי המנהלים.. והפורום יותר טוב עכשיו עם השירשורים.. אבל עדיין התמונות מציפות את הפורום
בלה!! צ´או

casperit

New member
לא נורא:)

חן ודביר עוד ראיתי שפרשו, וטלי-
:) יעל נ.ב היה חידון על העונה השלישית שפספסתי???

casperit

New member
אוף באסה אני טובה באלו!

בראשון הייתי מקום ראשון ובשני מקום שני, אוי גע זה אומר שבחידון השלישי הייתי אמורה להיות מקום שלישי? :)() נההההה יעל

Rotem Lisa

New member
לא נורא,

בחופש הגדול טלילי עושה ---חידון עונה רביעית---- {נראה לי שכולם יזכו מקום ראשון -
}!!!!! בלאט

Rotem Lisa

New member
רחוק ../images/Emo10.gif ../images/Emo107.gif

אבל טלילי לא מקשיבה.. סתם, זה עוד מעט
אבל טלילי, בבקשה שזה יהיה לא בחודש השמיניי, אלא השביעי!! ד"א, יש לי יומולדת בחופש

יעלייייייייייי!!!!!!

ברוכה השבה!!!!!!!!!!!!!! באמת לא הבנתי לאןנעלמת לי פתאום...... חפיף העיקר שחזרת
חבל שפיספסת את החידון עונה שלישית.... אני אתן לך לינק לעמוד עם התשובות איפה שאני תמיד עושה את הסיכום הזה.... בלה.

Magi¢ Girl

New member
טלי ויעל! ../images/Emo13.gif

יעללללל! וולקאם באק! לא היית פה מלא זמן... אני לא אחזור על הדברים שפטיטו אמרה, אבל באמת היו פה הרבה שינויים... אם את לא זוכרת, קוראים לי גל ואני בת 12- החלפתי ניק מ- Cami Girl ל- Magi¢ Girl.
טלי! כמה דברים
שמת באיזה שרשור תמונה של החדר שלך עם כל הפוסטרים- מאאאאאגניב!
איזה חדר, פשש... ומזל טוסט על תפקיד המנהלת!

casperit

New member
היייייייייייייייייייי

ברור שאני זוכרת אותך:)))))))) יעל

Y a r d e n

New member
היי כולם ../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif

היי שמי ירדן ואני די חדשה פה... מה המצב אני ספפה.... אז יאאלה אני חייבת לזוז ביי ביי ירדן

Adi levi

New member
היי לכולם!

היי חזרתי אחרי שסיימתי את כל המבחנים שלי!!! (אגב לאח שלי יש היום יומהולדת...) מה חדש כאן??? מה עם הפגישה משהו מתקדם? ביי עדי.

למעלה