שלום!

שלום! ../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif

ממצב? אני רותם בת 17 מכפר ס2א! אני חדשדשה פה.. אני מזה אוהבת את הציורים של בני האדם בדיג'ימון! בבקשה אם אפשר שימו לי תמונות של טאי/תאי (איך שלא רושמים, פשוט אין לי שמץ איך רושמים!)
ושל 2 הבלונדינים ( 2 אחים אם אני לא טועה!) אני פשוט רוצה לצייר אותם!

ברוכה הבאה =]

אני מקווה שתשתלבי פה =] וכותבים טאי.. ושני הבלונדינים אלה מאט וטיקיי.. אגב,את צריכה תמונות מהסדרה?כי אם כן אז אין לי \= יש לי רק פאנארטים.. אבל את יכולה לבדוק בגלריות של הפורום =]

lori4

New member
ברוכה הבאה...

כותבים טאי, והאחים הבלונדים הם מאט(הבכור) וטי.קיי(הצעיר)....

טנק יו וורי וורי קלאץ'! ../images/Emo66.gif

בדקתי בגלריהתמונות מדהימות שלהם!! אבל אם יש לכם עוד אפשר לשים לי?? לא אכפת לי.. לא חייב מפרקים מהסדרה אפשר גם סתם!

Dark SpaWn

New member
היי רותם

אוהבת ראפ ? (אני מנחש כי את אוהבת את הבלאק אי פיז)

יאפ!! ../images/Emo66.gif

כעיקרון אני חולה על כמעט כל סוגי המוזיקה פופ,אר אנד בי,היפ הופ ראפ וגם קצת רוק אבל לא כבד!! ו.. גם אני לא אוהבת את ג'ה רול כעיקרון אני לא שונאת אותו פשוט לא אוהבת תשירים שלו!!

Dark SpaWn

New member
גם אני !

גם אני מת כמאט על כל סוגי המוזיקה !!! ואני לא אוהב את רוב האיסט קוסט שזה אנשים כמו: ג'א רול אל אל קול ג'יי סיסקו נלי הוא לא רע אבל הוא גם לא טוב במיוחד... אני איבדתי כל כבוד בשבילו מאז שהוא עשה את הקליפ הזה אם ג'סטין טימברלייק... לשניהם ! אני לא יתחיל להסביר למה את פי דידי (פאף דאדי) אין לי שום דבר נגדו אבל רוב הזמן הוא פשוט עומד בקליפים של אנשים אחרים ובעצם עושה כלום די אם אקס אפילו שהוא איסט קוסט הוא ממש ממש טוב וגם הביף שלו אם אמינם נפסק בגלל השנאה המשוטפת שלהם לג'א רול אז הוא טוב בואי אני אתן לך את מספר האי סי קיו שלי אני אוהב לדבר לאנשים בקשר למוזיקה 269172651

Apikachu L

New member
מאט?

מאט...אני חושבת שהוא?... (אגב,רוצה גם תמונות מעונות אחרות?יש הרבה)

טנקס על התמונות! ../images/Emo66.gif

אני אשמח לקבל כל תמונה לא משנה מאיפה העיקר יפה... וכמובן של טאי מאט וטי קייי!!

ו.. איגור ../images/Emo66.gif

האי סי קיו שלי (כאילו גרסת האי סי, לא האי סי עצמו ) מעפן!!! אז אני יוריד מחר כי כבר עכשיו אין לי כוייח! ואני אצרף אותך לרשימה! רק לא להיבהל מהכינוי שלי!! (מוש מוש חחח)

Digi Lista

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני אעזור עם הרבה תמונות מחר(אני מבטיחה שאני אמצא זמן,למרות ממחר הולך להיות לי שבוע מטורף ולחוץ ואני מפחדת שאני אקרוס...),אני פשוט מקלידה עכשיו 2 עבודות לביה"ס במקביל...אבל כשאני מבטיחה אני משתדלת לקיים

moon flower

New member
אוקי... אני וואלקום באק?

שזיפאל זה דבר מרושע (מישו שמה הזכיר את גרטה? אז שזיפאל זה פיצול אישיות שלו..) נה.. יש לי הרבה בלונדים... והרבה פרסט גוגלים... תהני אנשה ^-^

טנקס!!יאא אתם ממש...../images/Emo163.gif

חמוודים!!
ואין בעיה קחי תזמן עם התמונות גם אם לא יצא לך מחר אז בהזדמנות!! ובהצלחה בעבודות!! ובכל בכל!!
מווווווווווווווווווווווווווווווווואה!

Digi Lista

New member
רותם כנסי ../images/Emo92.gif../images/Emo39.gif

זה בסדר שאני עוד קצת מתעכבת?אני פשוט קצת בלחץ ואני מנסה לסיים הכול במקביל,לא שכחתי אותך
את מוזמנת בינתיים להשתלב פה בפורום ולפנות אליי בכול דבר
תרגישי ב
אגב כשאת מציירת את גם סורקת-אני נורא רוצה לראות ולהכניס לגלריות

למעלה