שלום:)

שלום:)../images/Emo233.gif../images/Emo13.gif

אני עדיין לא מצטרפת רשמית לפורום כי מה שמו עדיין לא התגייס, אבל, אני זקוקה לעזרתכן [עזרתכם?]
טוב... החבר מתגייס בקרוב וכמו כל חברה טובה אני רוצה להכין לו משהו לגיוס.. הרעיון הכללי היה ערכת: לחייל ה___
לדוגמא: לחייל העצבני- כדור מעיך כזה שעליו אני אכתוב "הוסף שם כאן ___" לחייל העייף- אטמי אוזניים ואולי גם כיסוי עיניים כזה שאני אכתוב משהו בבפנים של הכיסוי. לחייל הגברי- מגזין של בלייזר לחייל המתגעגע- תמונות שלנו, של הכלב שלו ושל המשפחה שלו. לחייל המתקשר- מטען נייד לפלאפון [על בטריה]. לחייל המסריח- אין לי כ"כ רעיון חוץ מדיאודורנט שהוא יקח במילא.. לחייל הנשי- קרם גוף [נו, גם להם נהיה יובש בידיים
] לחייל החרמן- מכירות את הספרונים הקטנים עם הציורים שאם מעבירים מהר רואים סרט נע? אז כזה... שלי... מתפשטת?
לחייל הרעב- אין לי גם רעיון בבקשה תעזרו לי לחשוב איך אני עושה את זה, ואם יש לכן עוד רעיונות או דברים שאתן עשיתן/ קניתן לו אני אסגוד לכן ואשרת אתכן למשך כל ימי חיי... אולי
תודה!

שחמיסט10

New member
בתור חייל קרבי

וואלה רעיון ממש נחמד חחח אבל דרושים לו מספר ליטושים- 1.לחייל שלך יהיו ימבה אטמים..מהצבא ומהבקום,ממליץ על איזה ספריי נגד יתושים/זבובים אם הוא יהיה באוהל 2.רעיון ענק לחייל החרמן חחח 3.לחייל הרעב לא יהיה לך הרבה מה לתת..אבל קופסא של כריות(הקורנפלקס שכולם אוהבים)בהחלט לא תזיק :p בהצלחה!

ברוכה הבאה ../images/Emo3.gif

קודם כל - אהבתי רצח את הרעיון
כל הכבוד! רעיון איך לעשות את זה לא כלכך עולה לי כרגע , כי בסה"כ קופסא יהיה קיצ'י מידי
נראה לי . אני רק יכולה לספר לך בתור אחת שנכנסה לעסק כמעט לפני 3 חודשים . שקניתי לו מגבת גוף שכתבתי עליה - 'אהובי שיהיה לך גיוס קל , אוהבת אותך המלאכית שלך
' ובנוסף צירפתי מכתב של משהו כמו שני עמודים
עם הרבה חוזקה ועוצמה - שבישביל שנינו זה כמו מסמך חתונה כזה זה מה שמחזיק אותו , מחבר בנינו . , לפעמים שלשנינו ממש קשה עם היציאות המעצבנות , העצבים שלו על הצבא שפתאום מוציא עלי . אני פשוט לוקחת את המכתב והוא גם , קוראים הכל - וזוכרים שהבטחנו לעבור את ה3 השנים בהמון אהבה וכיף
גיוס קל שיהיה לחייל לעתיד שלך

GrowingMadness

New member
אהבתי ממש!!

לחייל החרמן את יכולה לקנות לו איזה משחק סקס כזה בהפנינג או משהו, אני קניתי את זה לחבר שלי במסגרת מתנת 5 החושים.. אבל גם הרעיון עם הסרט נע שלך זה מגניב ממש! רק.. שוב, קחי בחשבון שהרבה זמן לבד להסתכל על זה לא יהיה לו.
לחייל העייף לדעתי מתאים יותר כיסוי עיניים. אולי לחייל המדייק ותקני לו שעון?
או לחייל החרשן ותקני לו ספר? זה גם יעביר לו תזמן
אוף אני גרועה בזה

GrowingMadness

New member
חחח הרגת אותי בתגובה הזאת../images/Emo6.gif

אולי תעשי גם "לחייל החכם" ותקני לו חוברת סודוקו\תשחצים\תשבצים?

למעלה