שלום

danielle100

New member
שלום../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

שלום קוראים לי דניאל ואני חדשה בפורום, אני בת 15 מראשון.... אני מעריצה גדולה ושרופה של ג'ס ושל טריסטן... אני רואה את סדרה מאז הפרק הראשון..... אני ממש מעוצבנת על ערוץ 3, כמו שגם אתם (או לפחות זה מה שאני חושבת)... זה ממש לא הוגן שהם לא יראו את העונה השלישית והכל בגלל שהם ניסו להוריד את המחירים (קמצנים...) אשמח עם גם אתם תספרו לי על עצמכם ועל מה שקורה בפורום :)

Sweet Misery

New member
היי דניאל!

ברוקָבא. אני הדר, 14, חולון, עם הצטננות שסותמת את פתחי האוורור ליציאת ההומור היבש שלי. ג'ס רולז!!
מיילו, הו מיילו! בוא נפרה ונרבה, מיילו!!
*מתה*

frikin shin

New member
הי לך!

מקווה שתהני בפורום יש פה אחלה אנשושים. את אוהבת את ג'ס
את כבר אחלה
אני מעריצה שרופה שלו
חתיך בטירוף

מרילנצח

New member
הי לך

אני מור הידועה יותר כמרי... ואני עדיין שיכורה מהבשר.. אל תשאלו.. ןאמ... רעיון
אולי נפתח לוח חדש של הפרטים שלנו כדי לחסוך בשירשורי הכרות כל יום?? וככה הפורומיסטים החדשים יוכלו ללכת ישר לשם ולהכיר את כולם??!!! תחשבו על זה.. לילה טוב ממני ומברי

KerenWelling

New member
יו יו יו!!!

ברוכה הבאה!!!! מיי ניים איז... מיי ניים איז... מיי ניים איז... מיי ניים איז... מיי ניים איז... מיי ניים איז... מיי ניים איז... מיי ניים איז... מיי ניים איז... מיי ניים איז... מיי ניים איז... מיי ניים איז... מיי ניים איז... מיי ניים איז... טוב, נו באמת כאילו שזה מותח מישהו!!!!!!!! הו גוד!!!!!!! אמ....כן... בת 14, מחולון, בשכבה של הדר...הדר ונטמיליה בנד קפה....חחח הדר!!!!!כינוי חדש!!!!! וכאילו הלו!!! גרמתי להדר לשוב אל הפורום, והיא נשארה פה ובגדול!!!! הלו!!! תשואות!!!!!! (אנד דה קראוד גווז: אהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*ככה עם הידיים מסביב הפה...נו פוטבול!!!!*) אמ... אה!!! רגע!!! סרקו לי עכשיו תמונה מהטיול השנתי!!!הו הו הו!!!!אני מכוערת כתמיד...אבל תתמודדו עם זה!!!!!!!!!!!!!!!!(סוודר מדהים...אל תגידו שלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, גם שיער בריא ומלא ברק...(טוב, זה היה בנגב...)!!!! עכשיו הוא השתנה....פסים אדומים (סופרמן!!!!) בתחילת השיער...

KerenWelling

New member
נ"ב:..

נא לפתוח קובץ, לראיית עיניים מדהימות!!(הדבר היחיד שטוב אצלי!) הנה עוד תמונות שמפורסמות כבר בפורומים!!!:

Sweet Misery

New member
מטורייפת קטנה שלי! ../images/Emo6.gif

תסירי את הבנד. התגרשנו.
יש לי תמונות מהטיול!! התמונות של דינה!

KerenWelling

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הכובע של מאוררררררררררררררררררררר חחחחחחחחחחח תמונה מכועיירת!! אני מגעילה פיכסה ביכסה!!!! ולמה התגרשתם?!?!?!? מה קורה פה?!?!?! אצל מי הילדים?!

KerenWelling

New member
חחחח

סתכלי איך האף של מאור מודגש על ידי אלמנטי הטבע! חחח מצחיק...

Sweet Misery

New member
../images/Emo4.gif

הוא החליט שהוא רוצה ילדים בלונדיניים.
תני לי את האימייל שלך, אני אשלח.

KerenWelling

New member
יו הדרייי

את חייבת לשלוח לי את התמונה של דינה וסופר דינהההה אההה

Tapuhi

New member
היי ../images/Emo13.gif