שלום...

שלום...../images/Emo20.gif

שלום אנשים בשבועים האחרונים אני לא מצליח לשחרר שום הודעות לשום פורום מלבד וואלה. רצתי לכתוב כאן לפני כמה ימים ולא הצלחתי. אמט ביקשת ממני לכתוב מה אני רוצה לפני שבועיים ואת האמת לא יודע מה להגיד לך איזה סוג של קשר אני רוצה ומחפש דבר אחד אני יודע שאני מעונין בקשר שימלא אותי ולא יגרום לי להתרוקן. ואיפהמ שאני גר כמעט ואין אדדם מתאים פחות או יותר לראש שלי או שמחפשים רק סטוצים או שמחפשים קשר רציני ואני כרגע לא מוכן לקשר רציני בשלב הזה של החיים. מצד שני נשבר לי כבר להיות לבד מעבר לזה לא יודע מרגיש שאני נמשך גם לנשים אבל מבחינה אנטימית יותר מסעיר אותי מישהו מאשר מישהי אולי זה סתם משהו שיעבור ובהמשך כן אוכל להחליט. מרגיש שפספסתי המון שנים של קשרים ושל בנית קשרים מהמקום הנכון וכל זה קשור לעניין המיניות. ניסיתי את דרכי שוב בתקופה האחרונה ביהדות אבל לא מתחבר לעולם הזה שוב מרגיש דחייה מכל העולם הזה.מרגיש דחיה מכל המותר ואסור מכל אל ולא וכן החלטתי להתנתק מזה לתקופה מסוימת אבל נוצר לי חלל עמוק בלב פנימה. לא יודע כל כך לאיזה עולם אני שייך. וזה גורם לי המון להיות עם עצמי ולהתנתק מאנשים בכלל. וגם אנשים לא כל כך מבינים את הראש שלי ואין לי כח כרגע להסביר לה את המצב שלי ואני לא מעונין רק ככה לאדם אחד או שניים אבל עכשיו גם את זה כמעט ואין כאן. אני מבין שכולם טרודים בקיום העצמי שלהם בזוגיות שלהם עם הילדים שלהם. ומה שהכי כואב לי שמכל המששפחה הגדולה שיש לי אין קשר עם אך אחד מהם ניסיתי ליצור איתם קשר אבל לא מקבל מהם שום חום ואהבה הכל כאליו השלמתי עכשיו עם המצב הזה ואין לי ציפיות מהם ומאף אחד בכלל. אני גם מניח בגלל זה שהם עכשיו בתהליכי התחרדות כמעט רובם וגם בגלל שאני גר במדבר אז המרחק משפיע. חשבתי לחזור למרכז אבל כרגע מסיבות פננסיות לא יכול להרשות לעצמי להשכיר דירה. יש לי עוד דברים מה לכתוב אבל אין לי כוח בינתיים. אמט אם אתה רוצה לשאול אותי שאלות מסוימות אתה מוזמן לכוון אותי ואני אענה ככל שאוכל. תודה אופיר

Yaron40

New member
מזל טוב על הניק ../images/Emo70.gif

היי אופיר, מזל טוב על הניק, ומזל טוב שאתה פותח את ליבך. בטוח שהפורום הזה יעשה לך טוב. משאיר לאמט את העבודה הכבדה, אני אעיר מדי פעם את ההערות הקצרות שלי. תאמין בעצמך, תבדוק, תנסה ותראה מה טוב לך. בהצלחה, ירון.

Liroy26

New member
אופירוש

אני באמת ובתמים מאמין שהחיים שלך כפי שהם היום הם פועל יוצא של מה שאתה בוחר לעשות מהם. אתה מצד אחד לא מוכן לקשר רציני אבל יחד עם זאת פוסל סטוצים. למה בעצם אתה פוסל סטוצים אם אתה לא רוצה להתחייב? אולי תכיר בחור נפלא שיתן לך אתה מה שאתה צריך ויכול לקבל בימים אילו? אולי תפגוש ככה אנשים חדשים ולא תיהיה לבד?

amet

New member
שלום אופיר ידידי ../images/Emo140.gif

ראשית אני שמח לראות שתפתסת את עצמך וופשוט שפכת את הכל החוצה. זו אחת הדרכים הכי טובות להוציא את כל מה שתקוע מבפנים, אז תאזור עוד כוח ותמשיך לכתוב לנו מה בדיוק עובר עליך. אני מסכים על לירוי26 שאומר החיים הם תוצר של מה שאתה עושה |לירוי סחטן על הגישה ה"רוחנית" משהו|. בדבריך אופיר יש שני סטירות מצד אחד אתה אומר אני יודע שאני מעונין בקשר שימלא אותי ולא יגרום לי להתרוקן ושני שורות אחר כך אתה רושם "........או שמחפשים קשר רציני ואני כרגע לא מוכן לקשר רציני בשלב הזה של החיים. ראשית אתה צריך להחליט מה אתה באמת רוצה. אני שומע בדבריך הרבה כעס על זה שהמשפחה לא יוצרת קשר או רצון להתקרב אליך ואתה נפגע מזה. יכול להיות שזה מה שיוצר אצלך את הרצון ואת האי רצון למערכת זוגית קבועה, אולי כי אתה חושש שתחווה עוד פעם סוג של נטישה כזה או אחר. אתה אומר שכולם רוצים רק סטוצים, לא להתנסות בזה, למה לא לתת לעצמך להנות גם מזה. לזרום עם זה. אני מאמין שברגע שאנחנו יוצרים לעצמנו גבולות במקומות שהם כבר בעלי גבולות אנחנו סוגרים את עצמנו עוד יותר עמוק במקום שהוא כבר סגור. אני אומר אולי כדאי שתתנסה קצת בסטוצים תן לעצמך להכיר עוד אנשים, אולי מתוך הסטוץ תצא מערכת זוגית נעימה וטובה, שהיא תתן לך את כל מה שאתה צריך. כתף להישען עליה, יד שתחבק אותך בחום ובאהבה, ובטחון שבן זוג מביא עימו לתוך חיינו. ואני מאמין שזה גם יוציא אותך מהבלבול שאתה נמצא בו. אני כלכך מכיר את המקום הזה שחיי מתוך פחד, מתוך אמונה מעוותת מה מותר ומה אסור, מתוך המקום הזה שמנסים להשריש בנו אימה לאורך כל היום. האם זה חטא או לא. נכון שהדת ממלאה הרבה מקומות חסרים אך יחד עם זאת, בדרך שבה מעבירים את המסר זה יוצר סוג של איום שמחרף מעלינו כל היום. ופה נראה לי שיש לך התנגשות בין המיניות שלך לבין מה שהדת אומרת. האם אתה מוצא את עצמך שופט את עצמך בזמן משכב זכר, אולי אתה חוטא? אולי זה לא בסדר מה שאתה עושה? ואז ניתן ללמוד מזה הרבה על מערכת האמונות שלך ושם לעשות עבודה ותהליך של הסכמה לשחרר את אותם אמונות שתוקעות אותך בכן וןלא או מה מותר ומה אסור. אלו מקומות מאוד חשובים לבדיקה, כי המעבר בין שני העולמות הללו, הוא לא תמיד נחווה כזרימה מלאה של יופי. אלא כמשהו שגורם לנו להיות חרדים בקשר לקיומנו ולמקומות שאליהם אנחנו שייכים. הבלבול הוא מאוד לא קל, ואף נחווה בתחושות של איבוד שליטה וחוסר יכולת להתמקד במשהו מסויים. אני מזמין אותך להמשיך לכתוב פה עוד את אשר על ליבך פשוט להוציא מבלי לשפוט את עצמך, ואז אולי נכול להראות לך בייתר בהירות עוד חלקים שכרגע אתה לא רואה. זו המתנה הכי גדולה שאני חושב שהפורום מסוגל לתת. מחכה לשמוע ממך בקרוב. חיבוק גדול

אופירי35

New member
קודם כל תודה המשך בפנים...../images/Emo65.gif

שלום שוב קודם תודה לכם על התגובות זה מאוד מחזק. כנראה שיש משהו במה שאתה אומר אני מרגיש שזה מדבר אליי. אז ככה כנראה שיש כל הקשר עם העולם הדתי שאני גדלתי בו וניסיתי לשוב אליו גם לאחרונה ולא כל כך התחברתי לכל האסורים והמותרים ועכשיו אני יוצא מזה לגמרי עד כמה שאני יכול זה עשה לי רק רע בלבל אותי עוד יותר עד כדי כך שאני מותש ואין לי חשק לעשות כלום . אני המון לבד בזמן האחרון אולי זה טוב ואולי זה לא טוב . עכשיו במחשבה שניה אני פוחד מקשר רציני כי אני פוחד מנטישה כשם שנטשו אותי המשפחה הקרובה שלי אני לא טפוס דכאוני אבל לפעמים מרגיש שאין לי עניין עם בני אדם במיוחד בזמן האחרון אולי זה חלק משינוי ואולי אני צריך להתחיל לנסות אפילו משהו סטוצי כזה ואחר כך לראות מה יתפתח הנקודה שאני מאשים את עצמי אחר כך על הרבה דברים שעל פי היהדות זה לא נכון ולא טוב אתם יודעים מכירים את השפיטה הזו אולי זה רק בראש שלי בעצם לא יודע נראה מרגיש יותר טוב שאני מוציא את זה ממני א

amet

New member
היי אופיר

אני משח שאתה מרגיש טוב יותר ושהעלינו לך את המצב רוח קצת. תראה לכל אחד יש את האמונות שלו, ואם מיכר את הצד הדתי הזה שכופה עלינו ואוסר עלינו לזוז ימינה ומשאלה מבלי אישור ודיון מעמיק בנושא. (תיכף יבוא לייזר פלס וירחיב בנושא) אני אומר שלאט לאט אתה צריך לשנן לך מה אתה באמת רוצה ומה אתה מאמין. אם נלך לפי חוקי הדת, שדייי תקועים איזה 4000 שנה אחורה, אז העולם היה כבר צריך להיכחד. אומרים שבגלל משכב זכר העולם חרב כבר פעם. בסיפור של נוח יש איזה קטע שעל זה מדברים, שהבן של נוח ראה אותו ערום לאחר המבול וכנראה שהוא זממם שם משהו, ואז היה חורבן העולם וכו'. אחרי שלמדנו קצת תנך חוקים ומשפטים, בוא נחזור למציאות. אנחנו כאן ועכשיו, גאים על מה שאנחנו ועל מי שאנחנו, וצריכים להתחיל לשאול את עצמנו מה אנחנו באמת רוצים בחיים. את התשובות לא צריך לקבל או לתת באותו רגע, קח לך זמן, תן לעצמך להחליט לאט לאט. ו..........אחרי שתחליט תדע מה לעשות. אתה הרי כבר יודע למה אתה נמשך יותר, תן לעצמך להתנסות מבלי שום מחוייבות בלי הגדרות מפוצצות זה רק מבהיל ורק סוגר, חפש מגע, פורקן, חברות......משהו קליל כזה. תהנה חמוד.

אופירי35

New member
ערב טוב...

שלום שוב מה שקורה אולי לא הבהרתי את עצמי נכון מקודם יש כאלו שרוצים רק סטוצים ויש כאלו שמעונינים בקשר רציני מאוד שזה כולל זוגיות וכולל בסופו של דבר חשבון משותף ביחד וכרגע אני לא בשל לזה. דבר שני לגבי סטוצים אני מרגיש אחר כך רע אולי זה משהו שאני צריך להפסיק להרגיש דבר שלישי פונים אליי גם נשואים ואולי זה יכול לעזור או שבכלל לא להיכנס למערכת יחסים כזו שרק תפגע בי בסופו של דבר תודה מקרב לב אופיר

S h a m i

New member
היי אופירי...

חכם גדול בתורה אני לא כל כך, את הגדולה הזאת אני משאיר לטובים ממני. רוצה לחזק את שאמרו לירוי (ואמט חיזק אותו גם) לגבי החיים שלך שמורכבים מהבחירות שאתה לוקח. הבעיה היא לפני שאתה לוקח את הבחירות שלך זה לבחון באמת מה אתה רוצה. זה אחד הדברים שיותר מתסכלים אותי אצל אנשים אחרים שנמצאים איתי בקשר כלשהו (בין אם בן זוג ובין אם חברים) שהם אינם יודעים מה הם רוצים. בלבול ותהיה הם טובים ונכונים. אבל חשוב שתגדיר לעצמך מה אתה רוצה. גם אם זה לעכשיו. גם אם להיום. גם אם תתעורר עוד שבוע במקום אחר ותחליט שזה לא מה שאתה רוצה - תחשוב שוב ותגיע למסקנה חדשה. אבל בחירת דרכים מחוסר ידיעה וכיוון - לא יביאו טוב. תהיה חזק. תהיה זקוף. תהיה גאה. הדרך לא קלה, לעיתים אפילו קשה. בשביל זה אנחנו פה. בשביל זה אנחנו נשארים. רק טוב! |ואמט - למה הוא לא קיבל "ברוכים הבאים" מקצועי??? אל תבייש את הברנז'ה!!!|

amet

New member
שמי מתוק שלי

את אופיר אנחנו כבר מכירים הרבה זמן. הוא כבר לא אורח חדש בפורום ממזן. אני שמייח שאתה עוזר לי, תמשיך כך ידידי במיוחד היום שאמט ממש אבל ממש היה הפוך לגמריי. |טוב שאתה רושם בפורום מספר אחת |

S h a m i

New member
מותק...

פדיחות עשית עם הכוכב... עכשיו אני מחפש הוכחות שאני לא עשיתי...

אופירי35

New member
../images/Emo41.gifנכון כבר לא חדש הייתי חדש...

אבל בכל זאת תודה על קבלת הפנים

Liroy26

New member
אם יש מילה שאני שונא

להשתמש או לשמוע היא "לזרום". OSXGUY אמר ואמר נכון שלזרום פירושו להתקע, לא לזוז לשום מקום. במקרה שלך אני דווקא חושב שזה כן יהיה במקום. אסביר לך למה אני מתכוון: מבחינתך אתה לא בשל לקשר של זוגיות וחשבון משותף. לגיטימי. לא צריך להתחתן עם הבחור הראשון שהכרת. לכן לדעתי סטוצים הם הפתרון הטוב עבורך! כי לא כל סטוץ חייב להיות עם גבר נשוי (אפשר לסנן) והוא דווקא כן יכול להגמר בזה שתכיר את אהבת חייך או לפחות חבר טוב. את אחד מחברי הטובים למשל הכרתי על בסיס של סטוץ. מטרת המפגשים הראשונים היתה סקס אמנם אבל לאט לאט גילינו שנורא כיף לנו ביחד, שיש לנו המון על מה לדבר ועם הזמן הסקס נעלם ונשאר חבר נפלא שאני מאוד אוהב. לא צריך לנתח כל דבר, להתעמק ולדון, לך עם מה שאתה מרגיש, תן לעצמך להנות!

amet

New member
לירוי במילה אחת

"לא צריך לנתח כל דבר, להתעמק ולדון, לך עם מה שאתה מרגיש, תן לעצמך להנות!" במילה אחת זה נקרא לזרום. כל אחד והדרך בה הוא מבין את המילה הזו, יש כאלו שצריך להסביר להם מה לעשות יותר ממילה אחת, ויש כאלו שיבנו את המילה האחת וזהו. כך ש................. תמשיך לשנוא את המילה ל"זרום" ורק בשביל שלא תתקע
.

למעלה