שלום
א אלי צפון New member 17/3/06 #2 ברוך השב. הפורום בלעדיך זה כמו גבר בלי ז`. איפה הימים שבהם הפורום היה מככב בעמוד הראשי של תפוז כל שני וחמישי...
ברוך השב. הפורום בלעדיך זה כמו גבר בלי ז`. איפה הימים שבהם הפורום היה מככב בעמוד הראשי של תפוז כל שני וחמישי...
V vk3 New member 18/3/06 #5 LOL ../images/Emo6.gif הרגת אותי... מנסה לשוב אל התלם. ודווקא לי היה נראה שלגבר לא חסר שום . קשה, קשה... ננסה להשתלב במוטציה החדשה של הפורום שלנו ולכוון אותו קדימה ( לא, אני לא תשדיר פרסומות נוסף)...
LOL ../images/Emo6.gif הרגת אותי... מנסה לשוב אל התלם. ודווקא לי היה נראה שלגבר לא חסר שום . קשה, קשה... ננסה להשתלב במוטציה החדשה של הפורום שלנו ולכוון אותו קדימה ( לא, אני לא תשדיר פרסומות נוסף)...
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 18/3/06 #4 עם סניף וגם סנופקין ומאי הקטנה שבאו אלינו כמו מתנה המומינייייייייים המווומינים. המומינים...
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 18/3/06 #17 ../images/Emo6.gif../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif
V vk3 New member 20/3/06 #22 ../images/Emo9.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo24.gif נטשקההההההההההההההההההה !!!!!!!!!!