שלום

למה האנשים עם סוסי הפנסיון

נורא נחמדים אלוי אתן לא מקירים אותם והגיעו מדריכים חדשים ממש טובים ולדעתי זו חווה מעולה ואני נורא שמחה שהתחברנו אליה הרבא יותר טוב לי שם חוץ מהעובדה שבית ספר לא מתחרים...

ScooBy

New member
כן כן...

הג'וקי קלאב היא חווה, לא סתם גרועה, אלא חרא חווה!!! רוצים פירוט, סבבה... דבר ראשון התאים שם רטובים ולחים. שומרים שם על סוסים כמו שהם שומרים על התחת שלי! כל סוס שנפצע מרדימים אותו (הכוונה היא לסוסי בי"ס... הרדימו כבר שני סוסים שאני מכירה ומאוד אהבתי- פרסטיז' זה אחד ושוקי זה השני (לגבי שוקי אני לא יודעת...)). ובחזרה ל"שמירה" על הסוסים- איך זה הגיוני ששני סוסי בי"ס יצאו לטיול עם שני רוכבים טובים ואחד מהם יתקע בחוט תייל ויחתוך לעצמו חצי רגל והשני ימתח גיד ברגל??!! זאת פשוט בושה! שלא נתחיל לדבר על המנאז' דרסאז'... הוא עקום יותר מהרכבת ההרים בלונה פארק וקשה כמו כביש... וגם ככה המנאז' קפיצות... ובאמת שאני לא יתחיל לדבר על ההנהלה ה****... טיפשות כזאת באמת שעדיין עוד לא ראיתי, מוכרים את כל הסוסי בי"ס הטובים למתקדמים...

ScooBy

New member
מה שנכון נכון...

גם אי אפשר כל כך לרכב במנאז' דרסאז' כי הוא שובר לגמרי את הרגליים של הסוסים... הוא גם עקום וגם האדמה שם קשה מאוד.... הם לא מישרים אותו ולא הופכים את החול שיהיה יותר רך גם אחרי שביקשו מהם יפה...

נכון זות חוות קפיצות

ורנה ועדי הן המקצועיות היחידות ונועה מתחרה בדרסאג' כולן מדריכות אבל הרוב קופצים שם

אין לך זכות לדבר כך

נכון התאים זקוקים שיפור וזה מה שאנכנו עושים עכשיו שנית את שוקי מוצאים לפנסיה והוא חי וכל פעם שעוברים לידו הוא רוצה רק צומי והוא נורא חמוד גם את בל הוציאו לפנסיה סוף סוף ופריסטיג' אהובי אני טיפלתי בו כל יום ויש סיבה שהרדימו אותו לא מרדימים סוס סתם... הוא נחתך עמוק מאוד לא יכל ללכת והפצע היה במקום שאי אפשר היה לחבוש או לתפור או בכלל לטפל והוא היה אמור לעמוד כך שנה בתא בערך כך פצועה אז מה יותר טוב לו ? וכל יום היו מנקים את זה והאנשים האלו שיצאו בימי שיש על סוסי הבית ספר כבר לא יוצאים בכללל!!!!!!! ואני צרחתי על סמי שלא ירדימו את פריסטיג' הוא היה הסוס האהוב עלי אמרתי שאני אבו כל יום לטפל בו והאיש שפצע אותו גם נורא כעסתי עליו אבל הוא טיפל בו ולקח אחריו את לא רוכבת שם אין לך זכות את לא יודעת מה יש שם עכשיו ומה אם הסוסים אז פעם הבאה תהיה בשקט. סוסי בית ספר לא נמכרים בכלל אני לא יודעת מה היה שאת היהית שם אבל שפרנקי בא הוא רוצה לבנות מנאג' מקורה ובונים מאנג'ים חדשים והחליפו את המכשולים והתקינו ממטרות לחול ומחליקים אותו כל יום ורק סמי ועוד איזה מישהו עובדים שם תתחשבי גם בזה... וסידרו את המנאג' דרסאג' ובנו שטיפות טובות יותר ולסוסי בית ספר יש הכול... ספוגי מגרדות מברשות גוף מברשות קשות מנקי פרסות קטרן מוריד מים שוטים כסדות מגנים שמן תינוקות שמן וסבון אוכפים ואני מנקה ציוד וגם העוזרים האחרים וגם יש שמיכות ופדים ורואשיות החולפו והכול נשטף פעם בעבוע בקיצקיץ הכול חדש ונקי יותר ומסודר את עזבת ואת לא יודעת אבל החווה ממש נראת מצוין ודואגים לסוסים ממש טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ScooBy

New member
לי אין זכות לדבר?!?!

אני חושבת שלי יש את הכי זכות לדבר כי אני רכבתי שם 7 שנים ועזבתי בגלל המצב המחפיר (מאיפה הבאתי את המילה הזאת???) של החווה!!!! אני יודעת קצת יותר ממך על ניהול חווה ועל איך שחווה צריכה להראות אז יש לי זכות דיבור... וחוצמזה זכות הדיבור זוהי זכות בסיסית שיש לכל אדם ולך ולא לאף אחד פה אין את הזכות להגיד לי שאין לי זכות לדבר!! ותאמיני לי שעשיתי כמה ביקורים בחווה והיא לא כזאת טובה... והעובדה שאני מראה את הצד הרע שבחווה לא אומרת שאין צד טוב... זה שאת לא מוכנה לקבל גם את הצד הרע לא אומר שהוא לא קיים....

טוב...

א. איך קוראים לך? ב.אין לך בכלל זכות דיבור כל כך כמו שאת חושבת נכון יש לך אבל את רכבת לפני שנה שם ועכשיו החווה נראת שונה! מי את שתגידי לי שהחווה במצב רע בלי שאת יודעת מצה קורה שם היום?????? את לא יודעת מה יש עכשיו לפני 7 שנים היה שונה אבל עכשיו החווה במצב מצוין!!! ג. אם יש צד טוב אז למה את כל כך סונאת את ג'וקי קלאב??? אולי את פשוט לא הסתדרת שם אם כולם???? ד. אני יודעת שיש צד רע אבל את אומרת כאילו כל החווה גרועה תיקראי את מה שכתבתי למעלה!!! יש עוד מקום לשיפור ואנחנו משפרים!!! בכול יום!!!!!! אולי שאת ההית היתה הנהלה גרועה אבל היא השתנתה ופרנקי שומר על הסוסים אני לא יודעת איך הם שמרו על הסוסים כודם אבל עכשיו שונה !!!!!!!!!! לפני שנה שנתיים שבע שנים היה שונה מהיום מי את שתומרי דברים כאלו בלי לדעת ????? ה. איפו את רוכבת??

zohark

New member
בקשר לחנויות רכיבה

לדעתי הרוכב זאת חנות של גנבים! חצי מדברים שם עולים פי 2 מבחמד...יש עוד חנות זולה חוץ מחמד בכפר סבא באיזור התעשייתי... זה ממש זול שם

אצל גדליה????

שתמיד אומר גוטה גוטה?? זה מאוד זול שם אבל זה חרא של מקום!!! אף אחד לא בא לשם אבל הוא ממשיך לקנות אוכפים ודברים משומשים מאנשים...חחחחח...! הכל שם ברמה נמוכה וזה פשוט מגעיל!

dearanita

New member
יש את חנה ממגשימים שמיבאת ציוד של

חברת BR והדברים שלה די זולים... הייתי שם פעם ויש שם דברים נחמדים היה לי כרטיס ביקור שלה ואיבדתי אותו... למישהו יש את הטלפון??? וממתי יש חנות בכפר סבא??? ואיך היא בכלל?

zohark

New member
כנס

בכפר סבא זה ציוד יותר בסיסי, אין שם אוכפים טובים וכאלה, אבל ממש זול שם וזה חנות טובה בשביל לקנות קסדה, שוט ודברים בסיסיים פי 4 יותר זול. זה מן מחסן כזה מלא בציוד...

dearanita

New member
אבל הוא מוכר ציוד של חברות מוכרות??

או סתם דברים פושטים....?

לי יש עצה!

אל תקנה אצלו אוכפים וראשיות בגלל שזה נורא ברמה נמוכה והכל מלוכלך ולא מסודר והוא לא לא מבין בציוד! הכל שם נראה כאילו זה עוד שניה הולך להתפרק! אבל אם אתה רוצה לקנות דברים יותר בסיסיים כמו שוט, נעלי רכיבה, מכנסי רכיבה ודברים כאלה אז אני ממליצה לך ללכת לשם בגלל שהוא מוכר שם את הדברים האלה נורא בזול והם בסך הכל בסדר...

Olympic Jumper

New member
ברוכה הבאה! אני מכירה חווה קרובה...

לאזור שלך! זו החווה בכפר מונאש בעמק חפר... אני רוכבת שם וזה די קרוב להרצליה! וברוכה הבאה לפורום! :) אם את רוצה פרטים אז.. תודיעי לי.. :) אה ושעור עולה 75 ש"ח...

למעלה