שלום

A d i d a

New member
שלום../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

שלום חברים, אני עדי. בת 15. כבר ממזמן רציתי להתחיל לרכוב על סוסים אבל תמיד אני לא מוצאת את הזמן. עכשיו מצאתי את הזמן אבל לא מצאתי את המקום. אני גרה בהרצליה, למישהו יש מושג איפה חוות הסוסים הקרובה ביותר? כמו כן, כמה עולים כל האביזרים הנלווים, מה צריך ועל המ אפשר לוותר [באביזרים] וכמה עולה שיעור לחודש [בערך].

ברוכה הבאה!!!

מה המצב? אני דורון בת 13 וחצי רוכבת כבר 7 שנים בעין המפרץ(אינגליש) את קודם צריכה להחליט אם את רוצה ללמוד ווסטרן או אינגליש. לגבי המקום אני לא יודעת בדיוק.. אבל בהתחלה את לא צריכה לרכוש את הציוד, לרוב החוות יש ציודד לרוכבים המתחילים כגון כובע מגן, שוט וצרכים אחרים. מחיר יכול לנוע בן 50-150 ש"ח תלוי ברמה של המדריך ובמשך השיעור

Alonosha

New member
עדידוש../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

באזור הרצליה, אין לי כ"כ מושג, יש חוות ברמת גן, ביגור, באודים, ובעוד הרבה מקומות, פשוט אני לא יודעת איזה סגנון את רוצה לרכב. אינגליש, רוב חברי הפורום רוכבים אינגליש, שזה בעיקרון קפיצות[ ודרסאז'. ווסטרן, לפחות לדעתי, זה סגנון קצת יותר משוחרר, בו יש את מקצה הפלז'ר, הריינינג, ועוד הבה, שכרגע אני לא זוכרת
. עכשיו, נשאר לך לבחור את הסגנון. לפי זה אפשר לעזור לך למצוא את החווה המתאימה.

יש לי חווה בשבילך

ברשפון 10 דקות נסיע מהרצליה בכניסה לרשפון הנה הטלפון תתקשרי בין שתתים ל6 בטח בחורה בשם אביבית תענה לך תתקשרי כל יום חוץ משבת ושישי מ1עד4. 09-9507235 החווה היא חוות אינגליש ושיעור קבוצתי עולה -960 שח לחודש 45 דקות שיעור שיעור. פרטי עולה-1269שח לחודש נראה לי...חצי שעה שיעור שיעור ניסיון עולה 80שח לחצי שעה הציוד הבסיסי יש עוד ציוד אבל זה עולה בערך עולה בערך... כסדה- 200-350שח נעליים-350שח צאפס מגן על הרגל-250שח שוט-80שח מכנסי רכיבה- 250שח את הציוד אפשר לקנות בחווה או ברוכב . היי אני אלה אני רובת 6 שנים וכל מה שיש לי בראש זה.... סוסוסוסוסוסוסוסוסוסוסוסוסוסוסוסוסוסוסוסוסוסוסוסוסוססוסוסוסוסוסוסוסוסו

Sweet SuGaR

New member
או שפשוט לקחו לך מלא כסף!

לי יש שתיים... אחת עלתה 180 ואחת מתנה...

Sweet SuGaR

New member
או שפשוט לקחו לך מלא כסף!

לי יש שתיים... אחת עלתה 180 ואחת מתנה...

שלי עלתה 250

היא נראת נורא, אבל הבטיחות הרבה יותר חשובה מיופי. היא של "הורקה" בתקן האירופאי. הקסדה הזאת היא מה שהציל אותי מדבר יותר נורא מזעזוע מוח... קניתי אותה 4 ימים לפני מה שקרה. על בטיחות אין מחיר!

Sweet SuGaR

New member
כן הקדסה שקיבלתי מתנה היא גם

בתקן האירופאי... והיא כל כך מכוערת וגדולה.... אבל ראסמי את צודקת! יום שישי או שבת אני אהיה ברוכב אולי אני אקנה עוד אחת

חחחחחח

עשירה... לי יש גם 2 קסדות. אחת קטנה כזאת שברגע שאת זורקת אותה על הרצפה בום יש 5 קסדות, והאחת שדיברתי עליה. בימי קיץ(כמו היום למשל, אחחחחח איזה כיף ללבוש גופיה שוב...)אני רוכבת עם הקסדת איכסה שלי. באימון, תחרויות ורכיבות על דיזל (
) אני רוכבת עם הבטיחותית יותר...

Sweet SuGaR

New member
פפפ אני רוצה קסדה נורמלית

שהמילוי שלה יהיה בפנים ולא בחוץ.... כי לישנה הוצאתי קצת מילוי שהיא תעלה לי על הראש כי היא מלפני 5 שנים בערך... פפפ והיא גם לא צריכה להיות ענקית במראה שלה כי זה פשוט מכועררר!!!

ScooBy

New member
יש חווה ברשפון...

אבל אני אישית לא ממליצה עליה כי הסוסים שם לא משהו ולוקחים שם יותר מידי כסף.... אני אישית רכבתי שם 7 שנים ועזבתי את החווה לאחר שהחליפו את ההנהלה והעלו את המחירים בתירוצים לא סבירים.... ציוד אפשר להשיג בחנות הרוכב שנמצאת בגעש ליד המגרשי גולף...

ג'וקי קלאב חווה גרועה?

להפך הם שומרים על הסוסים כמו משוגעים שם..... אבל המחיר קצת גבהה אבל מה זה משנה יש שם ס22ה סוסים ומדריכים...

Sweet SuGaR

New member
גם אני לא אוהבת את הג'וקי קלאב....

והיחס של האנשים עם הסוסי פנסיון שם.... החווה עצמה נחמדה...

למעלה