שלום!

WhiteNight

New member
שלום!../images/Emo187.gif

לאחרונה גיליתי את הפורום הזה, בהחלט נחמד, אקטואלי לגולשים... ובכן, הסיבה שאני לא נשארת קוראת סמויה משועממת היא שיש לי שתי שאלות שרציתי להפנות לגולשים באינטרנט, וזה נראה לי הפורום המתאים לשאול, אני מקווה שזה לא נחשב
שאלה ראשונה: מהם האתרים שאתם נכנסים אליהם כל יום? מה נמצא בראש רשימת המועדפים שלכם? שאלה שנייה: אני מחפשת ניוזלטרז מומלצים ומעניינים, בעברית או באנגלית, יהיה נחמד אם תמליצו על כמה. (חוץ מ"קונספציה" ו"דו"ח אמין", להם כבר נרשמתי...)
ושיהיה לכם חורף נעים

e-magine

New member
אתרים מועדפים

אצלי זה משתנה מתקופה לתקופה, אבל הייתי אומר ש85% מהזמן שלי באינטרנט זה פורומים. אחרי זה כלומר באחוזים בודדים זה אתרי מכירות פומביות (תמיד אני צריך משה) אתרי בנקים, אתרים מקצועיים חיפושי מידע. גם קצת שירים ולפעמים אפילו סרטים ופרקים של סדרות טלוויזיה (שאגב הורדתי אבל לא היה לי הזמן ומצב הרוח לראות).

ממש מופתעת אמגין ..אפעם לא ידעתי

שיש ממש סרטים שלמים באינטרנט וסדרות טלויזיה... איך אתה מגיע אליהן? זה לא כבד נורא? איך אתה מוצא את הכתובות שלהם? בגוגל?

e-magine

New member
את רואה? כל יום לומדים משהו חדש ../images/Emo13.gif

בתוכנות שיתוף קבצים ובערוצי מירק תוכנת שיתוף הקבצים המובילה היא kazaa ויש עוד. mirc זו תוכנת צ´אט ויש עשרות אלפי ערוצים. אני גלשתי בזה אבל אני לא מומחה. אם אני לא טועה, יש בתפוז פורום mirc בכל מקרה, לא תסתדרי לבד במירק, ההפעלה מסובכת ולא ידידותית, את צריכה שמישהו שמתמצא בזה ישב איתך ויסביר לך צעד אחר צעד.

eeyore4u

New member
אני.

גולשת בפורמים ונכנסת לאתר שלי בודקת עם הוא עולה ואין בעיות בשרת .בודקת הפורום שלי שאין בלגן. גולשת באתרי הכרויות שונים . בודקת מייל יש לי כמה כתובות. וגולשת בפורמים. (אה ושיש זמן מוסיפה ומשפרת את האתר שלי)

eeyore אפשר לשאול אותך בשביל מה

מה בעצם את צריכה כמה כתובות? במה עוסק האתר שלך? האם אפשר לקבל את כתובתו? בשביל מה בעצם הקמת אתר? תחביב או מסחרי? האם את בודקת גם כמה נכנסים לאתר שלך? אגב מותר לשאול מה פירוש הניק שלך? לא הבנתי את השם הזה...

eeyore4u

New member
כלכך הרבה שאלות

אז נקפוץ פנימה ונענה 1) אייה הוא חבר של פו הדוב (החמור) 2 האתר שלי הוא התנדבותי הקמתי אותו כי לדעתי הנושא חשוב .ולא אני לא רוצה לתת לינק או לספק מה הנושא אם כי אני אכן מפרסמת אותו במקומות המתאימים(פורמים בנושא של האתר). ויש לי כלי שסופר סטטיסתיקות עיני נכנסים ואתר ומאיפה וכן בודקת כי זה חשוב כדי לדעת אם הפרסום עובד ויעיל. זהו יום טוב

למעלה