שלום.. תגידו (נא לא להתעצבן) מוניקה עדיין ביחד? אם כן אתם יודעים מתי יש להם הופעה?? וד"א אני דין :]
ד דין מתפגר New member 2/6/06 #1 שלום..../images/Emo176.gif תגידו (נא לא להתעצבן) מוניקה עדיין ביחד? אם כן אתם יודעים מתי יש להם הופעה?? וד"א אני דין :]
שלום..../images/Emo176.gif תגידו (נא לא להתעצבן) מוניקה עדיין ביחד? אם כן אתם יודעים מתי יש להם הופעה?? וד"א אני דין :]
T tamar brandy New member 2/6/06 #3 דין../images/Emo99.gif ../images/Emo163.gif"בוב" מה אתה רודף אחרי לכל מקום? בסוף עוד תגיד שאתה טבעוני, בנוע"ל, ומעריץ מושבע של אמיר פיי גוטמן!!
דין../images/Emo99.gif ../images/Emo163.gif"בוב" מה אתה רודף אחרי לכל מקום? בסוף עוד תגיד שאתה טבעוני, בנוע"ל, ומעריץ מושבע של אמיר פיי גוטמן!!
א אסי סרחנה בנשמה New member 2/6/06 #10 חחח טנבלית../images/Emo194.gif ביזרארי זה מוזר.. משהו לא מקובל.. אממ נראה לי לא?
א אסי סרחנה בנשמה New member 2/6/06 #15 XDרפרפת זה פודניג! חחחחחח../images/Emo194.gif בואנה איזה מילה של שננשים!
א אסי סרחנה בנשמה New member 2/6/06 #17 ידעתי את זה../images/Emo3.gif../images/Emo194.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוו מזה הפורום הזה?! חחחחחחח זה כמו פורום מיץ תפוזים חחחחחחחחחחחח יוו חחחחחחחח איזה ראש את נועם
ידעתי את זה../images/Emo3.gif../images/Emo194.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוו מזה הפורום הזה?! חחחחחחח זה כמו פורום מיץ תפוזים חחחחחחחחחחחח יוו חחחחחחחח איזה ראש את נועם
ד דין מתפגר New member 3/6/06 #18 חחחחח../images/Emo176.gif תמר.. מה את עושה פה? וכן יש לי קטע ביזארי עם היי פייב.. אז מישהו יודע משהו על הופעה?
חחחחח../images/Emo176.gif תמר.. מה את עושה פה? וכן יש לי קטע ביזארי עם היי פייב.. אז מישהו יודע משהו על הופעה?