שלום..

AngeL WomaN

New member
שלום..../images/Emo15.gif../images/Emo138.gif

אני חדשה בפורום אז כמה פרטים מעטים עליי.. שם: שיר. המקצוע שלי: תלמידה (בכיתה הכי ערסית, פריקית, פרחית שיש באחותו של כדור הארץ) כינוים: שירי, שירוש´, שירקי, ג´יני, ג´ין, PINK, Pinklin, אזרי, שאו מווז, קייטלין, טאי-סאן, מיס פונדה, אנג´לית, מימי, וויזלי, שירה, שירלי, שירוש´קה. כינוים במספר: 18. מקום מגורים: חור נידח איי שם בבקעת הכרם, כן..בקעת הכרם בגליל..וכן יש לו שם..כרמיאל~! תאריך יום הולדת: 22.3. שנת לידה: 1991. לעצלנים שלא רוצים לחשב: בת 12 במרץ..(גם אני לא חשבתי בדיוק..אני פשוט שונאת בדם את המספר 11..וגם את השם אסתי..) צבע שיער: שטני. צבע עיינים: חום-דבש. גובה: 1.78 (אל תפחדו..זו האמת..נכון לשבוע שעבר..) תחביבים: קריאה, מוזיקה, אומנות, כימיה, ביולוגיה, אסטרונומיה, גילוי עתידות, שינוי צורה, חקר המוגלגים, תעופה, קווידיץ´, או בקיצור הארי פוטר, כדורגל, כדורסל, ספורט בקיצור.. בעל חיים: חתולה. שם בעל החיים: תורן. החברה הכי טובה: חופית מנישביץ. שם משתמש בפורום של החברה הכי טובה: א י ג ל. כלי נגינה: צ´לו. סדרות אהובות מהארץ: רק בישראל, שמש, החיים זה לא הכל, בנות בראון, צפוף על הפוף..סתאםםםםם, החדשות של ערוץ 2, כולבוטק, שומר מסך, בטברנה...סתאםםםם, ערב אדיר, שידורי המהפכה, הכספת, מי רוצה להיות מיליונר. סדרות רכש אהובות: השבט~! פני מלאך, המורדים, בובה פראית, ספין סיטי, משפחת סימפסון, היפים והאמיצים, כל ילדי, אני מתנצלת בפני הסדרות ששחכתי~! שחקנים אהובים מסדרות אהובות מהארץ: ארז טל. שחקנים אהובים מסדרות רכש בטלוויזיה: כיילב רוס, וזה שמגלם את בריי מהשבט..נו שחכתי את השם שלו..דמאט..אני דווקא חושבת שהוא יפה וסקסי. שחקניות אהובות מסדרות אהובות בארץ: אורנה בנאי. שחקניות אהובות מסדרות רכש בטלוויזיה: בת´ אלן, מישל אנג, מריל קאסי, זאת שמשחקת את קייטלין בספין סיטי, כמובן כל השאר מהשבט. ספרים אהובים: הארי פוטר, שר הטבעות. זמרים אהובים: אין. זמרות אהובות: Pink, מדונה, כריסטינה אגלירה, ג´ניפר לופז, ירדן בר כוכבא. להקות אהובות: T. A. T. U. אלבום אהוב: 500 ק"מ בדרך הלא נכונה. שיר אהוב: All The Thing She Said ואברהם משיחנו..(זה תרגום חופשי ל..Abe Messiah) סגנון מוזיקה אהוב: אממ..אני מגוונת בסגנונות המוזיקה שלי.. פורומים מרכזיים: השבט. פורומים לשעבר: כל הרשימה של הפרומים בכרטיס האישי שלי חוץ מהפרום של השבט..אה ואל תכללו את הפורום הזה.. חברות טובות מהפורום: אממ..יש את לירי ורינתי..מפורום השבט כמובן~! מסר לעם: השבט זה סדרה שאווההה. ועוד כמה פרטים שלא הוספתי לכרטיס הזה שלי בפורום השבטטט~! מאכל אהוב: אממ..חביתה משתי ביצים עם הרבה בצל ירוק, כמויות של מלח וכמה פרוסות עגבניות כאלהה.. ג´אנק פוד אהובבב: מק רויאל, פוטטו לא צ´יפס, קולה בלי קרח~! ומוגדל ב1.90..אילו רק היו יכולים לשאול את שמעון החננה: "להגדיל בשקל 90?".. תכונה עיקרית..: אני מסוגלת להיות ממש ממש מעצבנת, אני מודעת לזה, אני גאה בזה ואגב אפשר למסור מכאן ד"ש לטומי´לה והתפקיד הביצ´י סבבי שלו? ולמי שלא היה כוח לקרוא את כל זה..אז היי לכם..אני חדשה בפורוםםםם~!

shelly egan

New member
ה´ ישמור!!!

את בטח מדברת המוווון!!!!! (-טוב, כמוני... :) ). אבל את לא חושבת שיכולת לסכם את ההודעה הנ"ל בכמה שורות???

shaililo

New member
וואו!!! ../images/Emo86.gif

מה זה התעודת זהות המפורטת הזאת? טוב אז ברוכה הבאה!!! אני מקווה שיהיה לך מה לתרום כאן כי ממש משעמם לי. אמממ... זיהו אני שי בת 15 יש לי אובססיה לטום פלטון (השווה) ואני בכלליות אוהבת מה שקשור בהארי פוטר (אמרתי בכלליות נכון) התמכרות נעימה... My Love

shelly egan

New member
למה כתבת

My Love באותיות גדולות??? זה שם של משו?? טוב, טוב דיי, אני יותר מידי מכורה לווסט..... אמממ בקשר לטום, אז הוא באמת נראה חמוד בלי כל הג´ל הזה על השיער...

shaililo

New member
תקשיבי ../images/Emo86.gif

טום נראה יותר טוב מכל אחד בעולם הזה... אז מן הסתם הוא נראה טוב ככה או ככה נכון? אל תחשיבו אותי אני צינית!!!

למעלה