שלום

שלום ../images/Emo141.gif

קוראים לי מיכל.אני עוד מעט בת 19,בצבא כרגע. לא יודעת מה הביא אותי לכתוב את ההודעה פה,כנראה בגלל כל הדברים שעוברים עליי בזמן האחרון. אני לא אחדש לכם כלום.את כל מה שאני הולכת להגיד בטח שמעת כבר אלפי פעמים. אני לא אוהבת את עצמי,אפעם לא אהבתי.אני תמיד מרגישה כ"כ קטנה ליד אנשים,וזה גורם לי המון דכאונות.יש מליון ואחד דברים שרצים לי בראש כרגע ואני לא יודעת בדיוק איך להוציא אותם...אני מניחה שלאט לאט,ככל שאני אכיר פה יותר את האנשים יהיה לי יותר קל. כרגע אני במצב רוח דיי רע בגלל איזה מישהו שאני נורא רוצה,ולא נראה לי שהוא ממש שם עליי. ענייני בנים דכאו אותי מאז ומתמיד
בכל אופן,אני מקווה שאמצא פה אוזן קשבת.אני יודעת שאי אפשר להבין הרבה מההודעה שלי,על מה בדיוק מציק לי ולמה בדיוק אני מרגישה רע כבר כ"כ הרבה זמן,אבל לאט לאט אני אפתח :) שיהיה לכולנו שבוע מדהים.

murmur

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה, מיכל

אנחנו חולקים את אותה הבעיה, יחד עם עוד הרבה אנשים בפורום, אז תרגישי כמו בבית (תורידי את הרגליים מהשולחן!).

אז קודם כל ברוכה הבאה

וחוץ מזה שאת נשמעת בנאדם מעניין ואני מחכה לשמוע על המליון ואחד דברים שרצים לך בראש כרגע ואת לא יודעת בדיוק איך להוציא אותם. יש לי סבלנות. ולגבי ההוא שאת רוצה: גברים זה כמו לוטו, אם לא מנסים לא זוכים, ואם מנסים ולא זוכים אז מה כבר הפסדנו?...

shellyland

New member
הווו!!! הפסדנו הרבה!!! ../images/Emo122.gif

אני לא מאמינה שאתה בכלל שואל את זה!

De-Panther

New member
גברים לא שווים כלום... מה אתן רוצות

בכלל מאיתנו?? יש לכן בנות!! יותר שווה!! *נכתב ע"י מישהו שחברה שלו יושנת כרגע מאחוריו
*

murmur

New member
ביג דיל, זה מותאם

לא היית צריך את כל הבניינים והמשקלים (גם אני לא, שולי)

De-Panther

New member
יש את הדו משמעות ולכתוב סיכום ויש..

תחביר ועוד כמה דברים
אני כבר לא זוכר ולא אכפת לי אני את הבגרות המותאמת שלי בלשון כבר עשיתי!!

המוזרה

New member
מצטרפת לברכות ויש לי שאלה

למה שהבחור יאהב אותך? מה הדברים שאת יכולה להציע לו ? (זו לא שאלה קנטרנית, יש לה מטרה)

אטיוד5

Active member
לא להבהל

זה פנטום. אופרה. אחרת. היא לא בשוּק. היא לא מציעה ולא מוכרת. היא בסה"כ בן אדם. טוב, שיהיה, בת-אדם. ואם היא באמת בת-אדם, זה צריך להספיק. [הופעה חד פעמית, לא להבהל]

../images/Emo9.gif

למה שהבחור יאהב אותי? חחח...אין לי מושג,זאת בדיוק הבעיה
המצב איתו דיי מסובך את האמת,ואני עוד יותר מסובכת ככה שטוב לא יוצא מזה
אבל אני כבר דיי רגילה למצבים האלו,אז אני מניחה שבסוף אני אתגבר

המוזרה

New member
באמת?

את לא יכולה להגיד על עצמך אפילו משהו טוב אחד? את לא יכולה להגיד - אני נחמדה, חכמה? יפה? סקסית? שנונה? נעימה? לא יודעת מה .. אבל את חייבת לראות משהו טוב בעצמך.. אולי כדאי שתביטי במראה ותרשי לעצמך לראות את הטוב. לא יכול להיות, הרי שאין בך דבר.. הרי בכל אחד בכל אחד יש משהו חיובי ותכונות שאפשר להמשך אליהן מצאי את התכונות האלו בך.. הן שם.

jessy19

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

להיפתח לאנשים, אם זה באינטרנט או פנים מול פנים, זה קשה אבל עם הזמן את תראי שיהיה לך יותר קל לכתוב והמילים יוקלדו על המקלדת במהרה. בכל מקרה, רק שתדעי שאנו נמצאים פה כדי לתמוך ולייעץ.

bennyvider

New member
היי מיכל

ראשית אם את רוצה אוזן קשבת אז זה אני את יכולה לשפוך את הלב כמה שאת רוצה ואני אשתדל לעזור כמה שאפשר. הדבר הכי חשוב הוא קודם כל לאהוב את עצמך כי את אדם נפלא ואת צריכה לזכור זאת.אני בטוח שיש בך מעלות מדהימות כל אדם הוא מיוחד בפני עצמו. את צריכה להגיד כל יום כמה את יפה,חמודה מדהימה ומוכשרת,למה לא תעלי קצת את האגו.לגביי הבחור אם הוא לא מתייחס אלייך אז לא נורא יש הרבה דגים בים (אדם שלא רוצה להיות חבר שלך הוא לא ראוי להיות חבר שלך אני תמיד אומר את זה לעצמי)אז שיהיה לך שבוע נעים.

האגס 1

New member
אחרי ששברתי את הראש מה לכתוב לך

מה שאני מצליח במחשבה ראשונה למצוא זה ככה: זה הרהב יותר נורמלי ממה שאת חושבת, לא לאהוב את עצמך לפעמים. זה לא מצב אופטימאלי, וזה לא צריך להיות ככה, אבל תחשבי על ההפך - על אנשים שכל הזמן רק אוהבים את עצמם - הרי אלה אנשים בלי שום ביקורת עצמית, והם אף פעם לא בוחנים את היחסים שלהם את הסביבה. אולי מדי פעם אתה צריך איזו תקופה קצרה של הסתייגות מעצמך כדי לעבוד על מה שכן יגרום לך לאהוב את עצמך. תחשבי על זה. כדי לאהוב את עצמך, אתה צרייך קודם כל לדעת במה אתה טוב, הרי יש דבר אחד או שניים שבהם אתה יותר טוב מאחרים. אז אולי בגיל 19 עוד לא הספקת לגלות לעצמך את כל כישורייך - זה נורמלי, אבל בטוח שעד היום קיבלת איזשהו פידבק חיובי, אפילו אם הוא מאוד קטן, מהסביבה, על תכונה כזו או אחרת שלך. נסי להבחין מה זה היה. וזה נכון אפילו אם כל השנים חיית בסביבה שלא ממש מצאת בה מקום ולא הרבה אהבה. במקרה כזה זה אפילו קל יותר למצוא את הפידבק בחיובי - הוא בולט יותר מכל דבר אחר. אותו בן שאת חוששת שהוא לא אוהב אותך, הוא אולי אינדיקציה ליחסים שלך עם הסביבה - לא הצלחת לבטא בפניו את מה שאת טובה בו, ולכן הוא לא גילה כלפייך את תשומת הלב הנכונה. אבל אולי זה מעיד עוד משהו עלייך - על איך שאת בוחרת את אהבותייך - אולי (וזה בלי להכיר אותך ולא אותו) בגלל שאת מכירה אותו רק מרחוק, את לא יודעת עליו מספיק דברים, ואולי אם תכירי אותו מקרוב יתברר שהוא לא מתאים לך. ואהבה בין אנשים לא מתאימים - דינה כשלון (אפילו אם היא מתממשת בסופו של דבר). אולי את צריכה להכיר את עצמך יותר טוב, וא בכלל להכיר אנשים יותר טוב, כדי להגיע לאהבה הרצויה שלך. כן, זה דורש הרבה זמן, והרבה עבודה, אבל אם הולכים נכון בדרך הזו, רואים תוצאות אט אט ובהדרגה, ובסה"כ מרגישים יותר ויותר טוב.

למעלה