שלום!!

scarlet moon

New member
שלום!!../images/Emo140.gif

היי כולם! טוב- אז קודם כל יש לי שאלה- מי היה ה- CAST של ההפקה הישראלית של "יוסף וכותונת הפסים המשגעת"? ראיתי את זה, אבל זה היה כל כך מזמן! אני זוכרת שחווה אלברשטיין הייתה המספרת, ו.. זהו. בהפקה מאוחרת יותר אלון ריינהורן שיחק את יוסף, אבל אני לא חושבת שהוא שיחק אותו בהפקה שאני ראיתי.. אבל אני לא בטוחה.. לא משנה. ועוד משהו-
מישהו יכול לספר לי מה קורה בסוף של "מיס סייגון"? קים במקרה מתה או שסתם נדמה לי? תודה!!!

הנה התשובות לשאלותייך... ../images/Emo13.gif

בקאסט הישראלי של יוסף וכותונת הפסים המשגעת שיחקה חווה אלברשטיין בתפקיד המספרת ושי זורניצר בתפקיד יוסף. מאוחר יותר שיחק יגאל מזרחי את יוסף בהפקה של בית צבי. יותר מזה איני יודעת. והתשובה למיס סייגון הרבה יותר ארוכה (ולא הייתי ממליצה למי שלא ראה את מיס סייגון ורוצה לראות לקרוא את השורות הבאות. זה הולך להרוס לכם בטירוף...): כזכור, בתחילת המחזמר קים הכירה את כריס, הם שכבו, התאהבו וכולי וכולי. אבל כריס, בשל היותו חייל אמריקאי, חזר לארצו. בהמשך ההצגה, אנחנו רואים את קים במיטתה, שרה את I Still Believe, וחולמת על כריס. באמצע השיר האור שהאיר אותה עולה למעלה ואנחנו מגלים שזאת בעצם מיטת קומותיים, ובקומה העליונה יושבת אישה ושרה, גם היא, על אותו הגבר - כריס. זאת הפעם הראשונה שאנו מגלים שכריס נשוי. כריס ואשתו, אלן, נוסעים לסייגון כדי לחפש את קים, והיא אכן מוצאת אותם. היא מגיעה לחדר המלון שלהם יחד עם בנה, טאם, שנוצר כתוצאה מהלילה שבילתה עם כריס לפני מספר שנים. בחדר נמצאת רק אלן. השתיים משוחחות וקים מבינה שכריס לא אוהב אותה יותר ושהוא מאושר עם אישתו הנוכחית. היא מחליטה להשאיר את ילדה האהוב אצל אלן וכריס, כדי שיגדל במשפחה אוהבת ויהיה לו עתיד. לאחר שהיא משאירה אותו אצל אלן, היא יוצאת החוצה. ומתאבדת בירייה. זהו זה בכלליות. מקווה שהייתי לעזר...

scarlet moon

New member
../images/Emo58.gif

היא מתאבדת!?!??? אוי ואבוי!!! זה כל כך טרגי!
קים היא יצאנית?...לא הייתי בטוחה. אני לצערי לא ראיתי את המחזמר, אבל אני מנסה להכיר את הסיפור והשירים כמה שיותר. בהקשר למה קים שרה את "I´D GIVE MY LIFE FOR YOU"?

עוד פרטים על מיס סייגון...

אכן, קים היא יצאנית. מחוסר ברירה. הוריה נהרגו וגם כל משפחתה, והיא הוכרחה להיות יצאנית כדי לפרנס את עצמה. בנוסף היא גם נשואה לגבר שהיא לא אוהבת... (ציטוט מהשיר This Money´s Yours, מילים של ריצ´רד בלטבי ג´וניור ואלן בוביל: Do you want one more tale od a vietnam girl? Want to hear I was bound to a man I don´t love? Do you want to be told how my village was burned? Want to hear how my family was blasted away? How I ran from the rice field and saw them in flames? How my parents were bodies whose faces were gone?) קים שרה את השיר I´d Give My Life For You על בנה, טאם, כי הבעל שלה, טואי, רוצה להרוג אותו מכיוון שהוא בן שלא נוצר מנישואים ויותר מזה - לא בנו. היא יורה בטואי כדי להגן על בנה ונשבעת שתעשה הכל למענו.

scarlet moon

New member
סתיו..

וואו, לא היה לי מושג שזו כזו טרגדיה!
קים המסכנה... (במיוחד כשזו ליאה סלונגה.. יש לה קטע עם לשחק נערות טרגיות- ע"ע אפונין) איך נגמר המחזמר?

למעלה