שלום

• פותח הנושא Jahel
  • פורסם בתאריך

Jahel

New member
שלום ../images/Emo140.gif

אני מחפשת לרכוש מכונת כביסה חדשה. מתלבטת בין חברת Bosch לחברת AEG ראיתי דגם שנראה לי אידיאלי של חברת AEG, הדבר היחיד שמטריד אותי זה מהירות הסחיטה המינימלית (מתחיל מ-1100 והכי נמוך זה 600). יש לכם אולי עצות בשבילי? תודה

Jahel

New member
וזה לא יותר מדי

לבגדים עדינים? במצב כזה פשוט מבטלים את הסחיטה?

בדיוק

דרך אגב אצלי אפשר לבטל את הסחיטה באמצע ( לוחצים על הכפתור) וככה את יכולה לשלוט בזה האמת כמעט ולא יוצא לי להתעסק עם זה כי אין לי תמיד כוח לחכות ולפעמים אני מגיעה מהעבודה והמכונה כבר סיימה

מכונת הכביסה שלי היא AEG

ואני מברכת כל יום על כך שיש אפשרויות בחירה למהירות סחיטה. כאחת שמגהצת את הבגדים מהירות של 600 סחיטות לדקה מאוד מקלה עלי את מלאכת הגיהוץ. מעבר לכך שיש אפשרויות בחירה. לדוגמא לבנים אני כן מפעילה ב - 1100 מהירות סחיטה והכביסה יוצאת כמעט יבשה - בחורף פחות זמן ייבוש במייבש בקיץ פחות זמן על החבל. אני ממליצה על המכונה הזו בחום

Jahel

New member
אפשר לשאול איזה מספר דגם?

את אולי יודעת מה ההבדל בין מספר דגם שמתחיל ב-LW לאלו שלא?

קצת על מכונות כביסה

מהו סל"ד ? סיבובי מנוע לדקה בזמן סחיטה , אלה הם ראשי התבות סל"ד. ברוב המכונות הזולות וברמה הנמוכה הסל"ד הוא 400 עד 500 . במכונות הטובות יותר הסל"ד עומד סביב 500 עד 800 ובמכונות האיכותיות הסלד בטווח של 500 עד 1200 . ומה הסל"ד הנדרש והמתאים ביותר עבורנו הצרכנים הישראליים הטיפוסיים ? מכונה שיש לה בורר סל"ד בטווח של 600 - 800 - 1000 היא האופטימלית ביותר לתוצאה מושלמת והשומרת גם על איכות / בלאי האריג אורך חיי המכונה ורמת הייבוש הנדרשת. במכונות בעלות פתח עליון אינני ממליץ להשתמש מעבר ל - 800 סל"ד במכונות האיכותיות ו - 600 במכונות מהדרגים הנמוכים יותר. המכונות המועדפות עליי הכוללות גם בורר טמפרטורה נפרד ( טרמוסטט ) הם מכונות בעלות פתח חזיתי סימנס אלקטרולוקס "מילה"

רק לידיעתך AEG קנה את אלקטרולוקס על

המכונה כתוב גם אלקטרולוקס. כך שאת יכולה להיות רגועה

Jahel

New member
טוב עכשיו אני כבר בכלל מבולבלת ../images/Emo6.gif

עשיתי עוד סיבוב בחנויות ופתאום מכונות הכביסה של סימנס נשמעות לי מצויינות, יותר יקרות כמובן אבל מצויינות. יש מכונה שמיוצרת בגרמניה, 8 ק"ג ויש לה תוכנית מיוחדת של כביסה ב-15 דקות, סל"ד 1200. מה שמוזר זה שאני לא מוצאת את הדגם הזה באינטרנט, 12E44

maybesure

New member
יש לי מכונת כביסה באוקנכט

שהמליצו לי לא לקנות
ודווקא קניתי (טכנאי המליץ ולא שמענו לו...) מהירות סחיטה מ 120-800 סל"ד. במכונה הקודמת שלנו מתוצרת BOSCH היה עד 1000 סל"ד. לרוב הפעלתי על 800. ככל שהמהירות גבוהה יותר המכונה נשחקת יותר. אם להשתמש ביותר מ 800 - אז רצוי רק לצורך ייבוש במייבש. אם מייבשים בתליה על חבל בחוץ - עדיף לא יותר מ 600-800 סל"ד.

למעלה