שלום

טוב דיי

New member
שלום ../images/Emo140.gif

שלום לחברי הפורום, אני בקרוב מתחילה טיפול אצל הומאופט ואצל נטורפטית בעיניין של תופעה שיש לי כבר כמה שנים. אני מיואשת כי הרפואה הקונבנציונלית לא מציאה פיתרון עד שהדבר יחלוף מעצמו <עוד כ 3-4 שנים>. האם באמת שווה להשקיע את כל המאמץ והכסף <המווווווווווווווון>? בשיחה עם הנטורופטית היא אמרה שהיא מטפלת בהמון אנשים עם בעיה דומה ויש מה לעשות. מה דעתכם? תודה

במה באמת מדובר?

הנטורופתיה וההומאופתיה הן שתי שיטות טיפול טובות ושונות. האם מדובר בשני מטפלים שונים או במטפל אחד שמשלב את שני התחומים?

המווווון....???

מענין מי גובה ממך המוווון כסף-הנטורופתית? ההומאופת? התרופות?.... לפעמים ערוב שיטות הוא מיותר אולי אם תלכי על גישה אחת "תוזילי" את הטיפול. כהומאופתית אני יכולה לומר בודאות שזה לא טיפול יקר-כשמסתכלים על זה באופן גלובאלי ויחסית לתוצאות. שבת שלום עירית

טוב דיי

New member
נו זה לא זול

יחסית לחיילת שאין לה שכורת גבוה.זה דיי הרבה כסף שני הטיפולים השונים <זה שני מטפלים שונים> . אני פשוט לא ממש מאמינה ברפואה משלימה אבל כל כך נואשתי מכל הרופאים שאני חייבת לנסות. האם זה באמת עוזר בכלל? אני סובלת ממעי רגיז ומכיבים בקיבה .

אין צורך בשני טיפולים שונים

זה הרבה כסף, וטיפול אחד טוב אמור להספיק. כשאין הרבה כסף להשקיע בטיפול, יש כמה אפשרויות. האחת היא לקבל הדרכה מפורטת לתזונה נכונה ולהקפיד עליה. השנייה - ללכת לטיפולים בקליניקות הלימודיות של המכללות לרפואה משלימה - שם נותנים טיפולים עבור מחירים נמוכים מאוד. אופציה נוספת, אם את חפצה בטיפול בדיקור, היא ללכת לטיפול בשיטת "הגזעים והענפים" - שם ניתן טיפול פעם בשלושה שבועות. הרפואה המשלימה בהחלט יכולה לעזור לך להתגבר על הבעיה, ואם את מעוניינת ביותר מידע, אני חושבת שיש מאמר בנושא ב"מאמרי הפורום", וכן אם תעשי חיפוש בנושא מעי רגיז בפורום, תוכלי לקבל דיונים רבים ומגוונים שהיו בנושא. בהצלחה

למעלה