שלום../images/Emo140.gif
במרץ יחגוג החבר שלי יומהולדת.. אני רוצה להכין לו משהו בלתי נשכח, משהו שממנו באמת יהנה, באמת להתעלות הפעם,שיהיה הכי מאושר ומרוצה
אני כבר מנסה לחשוב על משהו חודש שלם, חיפשתי צימרים ואטרקציות בקירבת הצימרים אבל יש כמה בעיות: 1.הוא בצבא
ולמרות שיום ההולדת שלו במקרה נופלת בדיוק על סוף השבוע,יש לו אח תאום ואני בטוחה שירצו לבלות יחד את היום שלהם או לפחות חלק ממנו. 2.אנחנו גרים באילת
וזה כל כך רחוק מהכל! לי אין רישיון וזה לא במקום לבקש ממנו שיקח את האוטו (גם מפני שאני רוצה שזו תהיה הפתעה פחות או יותר) ביום ההולדת שלו, ואם כבר הסתדרנו והגענו בלי אוטו, אז אין לנו אפשרות לנסוע לשום מקום, 0 ניידות. 3.אני משתדלת להישאר בתקציב ה-1500 ש"ח וזה ממש נראה לי קשה
. אני באמת רוצה לפנק אותו אבל לא כל כך יודעת איך.. המצב ממש מקשה עליי למצוא פתרון יצירתי. יש למישהו רעיון? משהו שלא יחרוג מהסכום שיש לי? אולי משהו קצת יותר קרוב לאילת? אפילו איזה טיול רומנטי בחיק הטבע?מסלול? הייתי לוקחת אותו לעין גדי וים המלח, אבל לשם הוא לקח אותי לכבוד יום ההולדת שלי..כך שזה לא רלוונטי.. חיפשתי המון בטאגליינס וכו' אבל לא מצאתי, אני מצטערת שאני שוב מפנה את השאלה הזו לפורום, אני יודעת שבוודאי שואלים את זה המון..
.. אשמח לעזרה, תזרקו כל רעיון בבקשה! שבת שלום ויפהפיה
במרץ יחגוג החבר שלי יומהולדת.. אני רוצה להכין לו משהו בלתי נשכח, משהו שממנו באמת יהנה, באמת להתעלות הפעם,שיהיה הכי מאושר ומרוצה