שלום

רונושי

New member
שלום../images/Emo140.gif

שלום, אני אמשח מאוד לניתוח, שכחתי להגיד אבל אני ימנית. תודה

shamon51

New member
לתת את הנשמה ואת הלב

ראיתי את כתב היד ונזכרתי בשיר ששר בועז שרעבי "לתת" והשאלה היא למה את חושבת שרק כך תשיג אושר ושלווה. מה? רק אם תתני את כל כולך, רק אז יאהבו אותך? ומה עם היכולות האחרות שלך? ולחשוב על עצמך? לתת בועז שרעבי מילים: חמוטל בן זאב לחן: בועז שרעבי לתת את הנשמה ואת הלב לתת, לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. לגלות סודות בסתר להתיר את סבך הקשר כשהלב בך נצבט מכל חיוך מכל מבט. אתה נזהר אתה יודע וחוץ ממך איש לא שומע פוסע בין הדקויות וממלא שעות פנויות. לתת את הנשמה ואת הלב לתת, לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. אתה לומד עם השנים לבנות ביחד בניינים לחיות עם כל השינויים לרקום איתה סיפור חיים ולעבור ימים קשים במצוקות וריגושים תמיד לדעת לוותר ואת הטעם לשמר. לתת את הנשמה ואת הלב לתת, לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. לראות בתוך הנפילה שיש מקום למחילה תמיד אפשר שוב להתחיל כמו יום חדש כמו כרגיל לתת.

רונושי

New member
תודה רבה!

אני מאוד מודה לך על כך שהשקעת מזמנך לניתוח הכתב שלי ואני חושבת שהניתוח שלך הוא מדוייק! אשמח לשמוע הצעות (כמובן אם יש לך) בנושא של מה לעשות בצבא.

shamon51

New member
זה לא ממש ניתוח - זו קריאת כוון

חומר למחשבה - מה את מתכוונת לעשות עם זה ?

רונושי

New member
מה אני מתכוות לעשות עם זה?

זאת לא הפעם הראשונה שאני שומעת את זה. כל הזמן אומרים לי את זה ואני עובדת על זה-לאט לאט, כל פעם צעד אחד קדימה.

shamon51

New member
תשובה נכונה ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

ועל זה אמר אדם חכם: "Who loves you babe?"

alone66

New member
שלום רב!

שלום, הכתב שלך מראה על בחור מעשי ותכליתי בעל חשיבה יצירתית,הסקת מסקנות מהירה עצמאי,תחרותי ופועל באופן שיטתי ומאורגן כל פעילות שלך היא הגיונית ,יעילה ומבוססת על נתונים מעשיים. אתה עשוי להצליח כאיש מדע וגם כאיש צבא כאיש פיקוח וגם ברפואה. לדעתי דברים שמתחילים רצוי לסיים אותם אלא אם כן זה ממש לא הכוון ב ה צ ל ח ה !!!

למעלה