שלום

v i k i D

New member
שלום ../images/Emo140.gif

רציתי לדעת איך אני יכולה לודא אם יציאת האינפרא- אדום בנייד מופעלת? ואיך אני אמורה לתפעל אותה? יש לי מכשיר פלאפון עם יציאה לאינפרא וגם "bluetooth" ואני מעוניינת להעביר קבצים, אבל לא כל כך מתמצאת בקטע הזה.. אז אם את מבינים בזה גם, אשמח לקבל עזרה
תודה רבה

יאיר B

New member
את צריכה תוכנה מתאימה במחשב

שיודעת "לדבר" עם הנייד. התוכנה תזהה לבד את יציאת האינפרא (או הבלוטוס - עבורו צריך גם דרייבר במחשב, אם קיים כרטיס כזה במחשב). אני מציע גם לשאול בפורום סלולארי (117) - הם אמורים להכיר טוב יותר את התוכנות שמתקשרות עם טלפונים.

v i k i D

New member
בקשר לתוכנה,

עם רכישת המכשיר קיבלתי דיסק מיוחד, התקנתי את החומרה אבל אני לא חושבת שהאינפרא זוהתה.. יש דרך ידנית לעשות את זה? ובקשר לבלוטוס, על איזה כרטיס מדובר? תודה :]

יאיר B

New member
הבלוטוס צריך להיות מותקן במחשב

מראש. אם הוא לא מותקן - אפשר לקנות מתאם מיוחד (דונגל) שמשדר בלוטוס (מתחבר דרך USB). את התוכנה שקיבלת עם הטלפון צריך להתקין במחשב. איך להשתמש בה אני לא ידוע (לכן שלחתי אותך ל-117). סביר להניח שיש שם איזו הגדרה שנוגעת לצורת התקשורת מול הטלפון.

v i k i D

New member
יש מצב אתה יודע כמה זה עולה?

[המתאם] ובאיזה חנויות ניתן להשיג אותו? ו... כל הקטע בבלוטוס זה שאפשר לשדר עם המכשיר ללא חוט, אז איך זה מתקשר לUSB? רק המתאם מתחבר? [מצטערת, אני לא מבינה בדברים כאלו :<]

יאיר B

New member
דונגלים לבלוטוס בזאפ:

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Bluetooth&DB174463=174474 הדונגל (נשדר/מקלט) נראה כמו DOK (דיסק USB נייד) והוא מתחבר ל-USB (תוכלי לראות בתמונות בזאפ). הוא אכן מאפשר לשדר בלי צורך בכבלים (עד לטווח של בערך 10 מטר+-). הוא יגיע עם תוכנה (דרייבר) שצריך להתקין על המחשב. השאלה היא איך התוכנה של הטלפון (זו שצורפה לו) תדבר עם הדונגל...

v i k i D

New member
ו...

אם אני קונה את המתאם, אין צורך בכרטיס? [או שמא זה הכרטיס?
] אם כך, הכל הרבה יותר ברור עכשיו
והתוכנה של הטלפון היא לא ממש תוכנה בעצם, זה רק התקן שכנראה אמור לזהות את הבלוטוס שבמכשיר, בליווי תיקיה שלשם אני אמורה להכניס את הקבצים. ושוב בקשר למתאם, יש משהו מומלץ? קחו בחשבון שלא יהיה לו הרבה שימוש מלבד העברת קבצים, ככה שאני צריכה משהו יחסית פשוט. ו"באג" למשל, מייבאת דברים מהסוג הזה?

יאיר B

New member
המתאם הזה הוא במקום כרטיס

פנימי במחשב (כמו שפעם לא היו לכל המחשבים כרטיסי אינטרנט אלחוטי, אז למחשב ישן כזה קונים מתאם חיצוני <שדומה למה שהצעתי לך, אבל משדר אינטרנט אלחוטי> וכך פותרים את הבעיה). בנוגע לתוכנה/מתאם - אני שוב אשלח אותך לפורום סלולארי (117). אולי הם גם יוכלו להמליץ על מתאם בלוטוס שמתאים ביותר לטלפון (או להתריע על בעיות שונות שיש עם הנושא). באג מוכרים כאלה מתאמים. אני לא יודע מה להמליץ לך, אין לי ניסיון עם כאלה מתאמים (הטלפון שלי בן 4 שנים...).

למעלה