שלום

levona

New member
שלום ../images/Emo140.gif

מילה על ריקודי בטן. זה התחיל עם כאבי גב... פיזוטרפיה וכל מני כאלה... ואז קיבלתי המלצה להתחיל וללמוד ריקודי בטן. הניעות של האגן, הסיבובים, ההגמשה וחיזוק השרירים עם הזמן תרמו את חלקם. (האמת שבפעמים הראשונות ניראיתי כמו רובוט שמנסה להישבר)
כיום..........
אני גם יודעת לרקוד.. וגם כבר לא סובלת מכאבי גב. גילתי שזה הרבה יותר ממה שחשבתי, עולם ומלואו. מוקסמת. אגב.. הצצתי בפורום הזה בעבר ומדי פעם, פשוט מדהים, חייכני, חמים ומרתק.

tlingit

New member
ברוכה הבאה levona ../images/Emo24.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו. תמיד כיף לגלות עוד חברות לתחום
תודה גם על המחמאות
מרתק לשמוע על הדרך שלך וההתחברות מצאת אל הריקוד
באמת בתקופה האחרונה אנחנו שומעים יותר ויותר על הקשר ההולך ומתרחב בין עולם הרפואה לתחום ריקודי הבטן. מקסים בעיני לשמוע איך את שבאת מתוך מטרה מסויימת - רפואית, גם מצאת את החיבור אל הקסם המיוחד והאישי שיש בריקוד הנפלא הזה

levona

New member
התמכרתי

אבל אני ב-י-י-ש-נ-י-ת שחבל על הזמן
זה ביני לביני לבן זוגי, בבית. מראה לו צעדים (הנה זה "סובב עולם" וזה "צעדי יונה" וזה "ערבסק" וכו').. אגב -הבנתי שבאזורים מסויימים בארץ הצעדים נקראים שונה.(למשל אצלנו זה טאק -בום).
ומתאמנת על הצעדים ואף הגדלתי לעשות ולצפות בסרטונים של רקדניות DVD ללימוד ולומדת את צעדיהן. תודה תודה לתגובתך. אגב.. חיפשתי תלבושת באזור שלי, והגעתי למסקנה שהחזיות קטנטנות.... אז לקחתי חזייה של בגד ים שאין לי שימוש בו - וכיד הדמיון הטובה והצבעונית.. אבנים, פייטים תחרה מטבעות חוטים חרוזים וכל מני כאלה והדבקתי לאחותי הנחמדה שתעשה עבודת יד
(אני איומה בדברים האלו- אין לי סבלנות לעבודת מחט). לגבי בריאות-וריקודי בטן, לא אחת שמעתי על הרוגע, השלווה הנשיות שריקודי בטן יכולים להשרות, ובמקרה שלי.. אני לא יכולה שלא לשים לב איך אני מתעוררת בבקרים ואיך אני מתנועעת במשך היום, התנועות רכות, עגולות, עדינות הגמישו אותי גם תוך כדי נרשמתי למכון כושר כדי להגביר את התחזקות השרירים והגמישות (שלא לדבר על העניין הבריאותי). בברכת פורים
שמח.

למעלה