שלום

תות28

New member
שלום ../images/Emo140.gif

שאלה קטנה.. חברה ואני נוסעות לקיבות בצפון בעמק בית שאן לסופשבוע. רצינו לדגום איזה פאב/בר נחמד באיזור באחד הקיבוצים... יש כאן אנשים מהאיזור שיכולים להמליץ? רצוי לגילאים 30+.
ושבוע טוב

shahf

New member
קיבוץ בבב"ש?! חמדיה?!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בב"ש אין לי מושג מה קורה מבחינת פאב/בר אבל אם עולים צפונה יש בעמק הירדן את צל תמר (אשדות יעקוב-הדרומי יותר...לא זוכר אם זה האיחוד או המאוחד) ויש את על הנהר ליד כנרת (וליד דגדגניה
) ואם ממש עולים צפונה ומתפשרים על ללכת למושבים במקום לקיבוצים אז יש בגבעת יואב את ביר-א-שגום ובמעלה גמלא את איסטונס (אני חושב שככה קוראים לו) אבל שם אף פעם לא הייתי ואין לי מושג איך זה ומה הטווח גילאים שמגיע לשם

shahf

New member
אבל אמרתי כבר../images/Emo7.gif

תקני אותי אם אני טועה אבל צל תמר הוא סוג של פאב לא?! והוא באשדות איחוד לא?! אז אמרתי כבר...

shirush101

New member
אממ..

כן...בלילה הוא סוג של פאב חח רק רציתי לחדד את דברייך! :]

shahf

New member
אה ובית שאן זה לא עמק זה בקעה

בב"ש=בקעת בית שאן

shahf

New member
בב"ש!!! אמרתי בב"ש!!! יש בזה 2 ב'!!

אל תעצבן אותי

Angel On Earth

New member
לאיזה קיבוץ?ובחמדיה יש את פאב הפינה

אבל אני לא יודעת אם כל המצב שם הוא עדיין פועל... אני נוסעת לחמדיה בפסח!

קוראים לזה עמק בית שאן

אם אני לא טועה לא בקעה .. :) אבל לא חשוב אממ אנחנו חצי שעה מבית שאן .. קיבוץ ליד נצרת.. יש אצלנו את פאב הגולאש! אבל הוא 18+

shahf

New member
עלק טחון... חחחחחחח אדוה....

כולנו יודעים מה המצב של הקיבוץ שלך אז שקט

בחיי שאתה אחד הטיפשים.

אם היית טורח להבין את החרוז אז לטחון זה לטחון אוכל, וזה מתחרז עם תחתון, מה שהמועצה שלי עושה בטיולי תנועה. רק אתה טיפש ומבין הכל הפוך

כפר החורש? איזה שכבה?

למדתי בגניגר.. אז אני זוכרת את מיכל,עינת,זיו,ערן,עודד,שקד,יובל... איזה נוסטלגיה אלוהים!!! אפילו את המורה נילי מכיתה א'

למעלה