שלום.

שלום.../images/Emo140.gif

אני מעוניינת בלחש אהבה חזק מאוד, שייגרום לאהוב לאהוב אותי ובצורה אובססיבית. האם זה אפשרי? אודה למי שייתן לי לחש שכשזה/ הפנייה לאתר עם לחש כזה, וגם יסביר לי בקצרה מה הסיכונים בכך.
תודה, אילנית.

קראתי.../images/Emo13.gif

בעלי בוגד בי, ואני מאוהבת בו. אני חושבת שזאת עילית מספיק טובה. תודה על הדאגה. ושוב, למישהו יש לחש אהבה פשוט?

Diableror

New member
עילה מספקת?

הוא רוצה להיות עם מישהי אחרת,ואת מונעת את זה ממנו.את מונעת ממנו להיות מאושר,מסיבות אנוכיות גרידא.האושר האישי שלך לא שווה יותר משל אחר,ולכן,אי זו "עילה מספיק טובה". תקראי את שאר המאמרים,ותקבלי תשובה לשאלה שלך. Diableror

ToryMaster

New member
חשוב לי להבהיר

שאור לא מתכוון פה בשום פנים ואופן לתמוך בבגידות בין בני זוג, אבל כן צריך לדעת להתמודד עם זה ולפתור את הבעיה. להתעלם ממנה ולהכריח אותו למשהו שהוא אולי לא מרגיש- לא דרך טובה בעיני.

RainBird

New member
סביר להניח שבעלך לא בוגד בך מחוסר אהבה, אלא מתשוקה לאחרת. יש הבדל בין השניים. *ניתן* לכבות את התשוקה שלנו לנשים אחרות באמצעים מאגיים בצורה יעילה. אבל הוא צריך לרצות בזה קודם. ארדן.

Bettyka

New member
אני מניחה ש...

האובייקט הוא בעלך, נכון? *הכל אפשרי, אך לא תמיד רצוי... כשמישהו אוהב בצורה אובססיבית, בדרך כלל הוא גם הופך להיות מסוכן כלפי הבנאדם אותו הוא אוהב... יש לציין שאני מתנגדת לכישוף אהבה מכל סוג שהוא. האהבה הכי יפה ושהכי כיף לקבל, היא טבעית ורק אז היא יכולה לגרום אושר! אם בכל זאת תהיי מאושרת באמת ושלמה עם עצמך, בידיעה שכפית על מישהו לאהוב אותך, אז שיהיה לך בהצלחה :)

למעלה