שלום אפשר להצטרף? בעקבות המלצה של מישהי נחמדה מאוד באתי אז שלום לך אני נטלי מקווה שתקבלו אותי
ב בודדה בחשיכה New member 24/10/05 #1 שלום ../images/Emo140.gif אפשר להצטרף? בעקבות המלצה של מישהי נחמדה מאוד באתי אז שלום לך אני נטלי מקווה שתקבלו אותי
שלום ../images/Emo140.gif אפשר להצטרף? בעקבות המלצה של מישהי נחמדה מאוד באתי אז שלום לך אני נטלי מקווה שתקבלו אותי
R reedgreenwhait New member 24/10/05 #3 ../images/Emo9.gif../images/Emo4.gif../images/Emo20.gif ברוכה הבאה בחיי, נחמדה? קילקלת לי את המוניטין.
../images/Emo9.gif../images/Emo4.gif../images/Emo20.gif ברוכה הבאה בחיי, נחמדה? קילקלת לי את המוניטין.
ל לוויתן ורוד New member 25/10/05 #6 היי..גמאני חדשה פה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif מקווה להתקבל בברכה... ו..שלום לך "בודדה בחשיכה"..אנחנו מכירות מאיזשהו מקום.. חוץ מזה שכולכם מוזמנים לקומונה שלי: הייעוד בחיים חג שמח!
היי..גמאני חדשה פה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif מקווה להתקבל בברכה... ו..שלום לך "בודדה בחשיכה"..אנחנו מכירות מאיזשהו מקום.. חוץ מזה שכולכם מוזמנים לקומונה שלי: הייעוד בחיים חג שמח!
ל להבה ירוקה New member 27/10/05 #8 נטלי, זכוכיות, פנה קוטה, לוויתן ברוכות הבאות למעוננו החם אתן מוזמנות לשתף ולהשתתף. ואם פספסתי מישהו חדש/ה שהצטרפו - אז ברוך/ה הבא/ה כמובן והברכה הנ"ל היא גם עבורך.
נטלי, זכוכיות, פנה קוטה, לוויתן ברוכות הבאות למעוננו החם אתן מוזמנות לשתף ולהשתתף. ואם פספסתי מישהו חדש/ה שהצטרפו - אז ברוך/ה הבא/ה כמובן והברכה הנ"ל היא גם עבורך.