שלום

s h i s h a

New member
שלום../images/Emo140.gif

יש לי מס' שאלות, ואשמח לתשובות: 1. אני חושבת ללמוד תואר שני בייעוץ חינוכי. האם יהיה קל למצוא בזה עבודה? האם עצם העובדה שאדם נרשם בפנקס היועצים החינוכיים יכולה לעשותו רגוע? 2. בייעוץ החינוכי קיימים 2 מסלולים: מחקרי ויישומי. איך אני יכולה לדעת אם אני יכולה לסיים בהצלחה את המסלול המחקרי? (אמרו לי שלומדים במסלול המחקרי יותר שיטות מחקר וסטטיסטיקה. בתואר ראשון הסתדרתי, האם זו אותה רמה פחות או יותר?). 3. האם היועץ יכול לפתוח קליניקה? 4. מה השכר של היועץ פחות או יותר? תודה

יעוץ חינוכי

יש לי מס' שאלות, ואשמח לתשובות: 1. אני חושבת ללמוד תואר שני בייעוץ חינוכי. האם יהיה קל למצוא בזה עבודה? האם עצם העובדה שאדם נרשם בפנקס היועצים החינוכיים יכולה לעשותו רגוע? כרגע לא קל בשל הצמצומים במערכת החינוך. יותק קל בפריפריה, קשה בערים הגדולות. 2. בייעוץ החינוכי קיימים 2 מסלולים: מחקרי ויישומי. איך אני יכולה לדעת אם אני יכולה לסיים בהצלחה את המסלול המחקרי? (אמרו לי שלומדים במסלול המחקרי יותר שיטות מחקר וסטטיסטיקה. בתואר ראשון הסתדרתי, האם זו אותה רמה פחות או יותר?). לא ציינת באיזה מוסד לימודים מדובר. כללית,ההבדל המהותי הוא שבמחקרי את נדרשת לכתוב עבודת גמר, וביישומי תדרשי ללמוד יותר קורסים אבל לא תדרשי לכתוב עבודת גמר. מסלול יישומי אינו מאפשר המשך לתואר שלישי. 3. האם היועץ יכול לפתוח קליניקה? כן, עקרונית. מעשית רב היועצות שכירות. 4. מה השכר של היועץ פחות או יותר? שכר מורים.לא משהו...

s h i s h a

New member
תודה על התשובה../images/Emo140.gif

ובמידה ואני ממשיכה לדוקטורט מתור שני בייעוץ חינוכי (באונ' חיפה). מה זה יכול להעניק לי? האם יש לי אפשרות ללמד באקדמיה? כיצד מתבצע התהליך? ושוב תודה...

למעלה