שלום!

• פותח הנושא dusa
  • פורסם בתאריך

dusa

New member
שלום!../images/Emo140.gif

למי שזוכר אותיוגם למי שלא
אני רוצה להכין שלט כניסה לבית עם השם שלי ושל בנזוגי. השאלה שלי היא האם יש חשיבות לסדר השמות על השלט? (מי קודם מי גבוה יותר וכו') ועוד שאלה, אנירוצה לשים אקווריום עגול עם דג בבית, האם יש חשיבות לסוג הדג ()דג קרב אחד או שני דגי זהב) ובאיזה חדר כדאי לשים את האקווריום; חדר עבודה או חדר שינה? וגם באיזו פינה של החדר מבחינת כיוונים כדאי להניח אותו? (האם בכלל טוב שיש אקווריום בתוך הבית?) תודה

שלום דוסה

לא הייתי מדקדקת עד כדי כך כל עוד השלט ברור, עם אדום ושני בני הזוג באותו הגובה. אקווריום, עם לפחות שני דגי זהב ועוד אחד שחור. בד"כ ההמלצה היא לשמונה דגי זהב ועוד אחד שחור. בשום פנים ואופן לא גד קרב ולא טורף. יש המלצות להצבת האווריום בשני החדרים שציינת.תמיד חשוב לקלוע למטרה שבגללה מובא האקווריום לבית.המיקום הסופי נבחר על פי המצב הקיים, בדיקתו, איבחונו והמטרות שאתם רוצים לקדם. אני מעדיפה לא בחדר שינה. זיכרי גם, לא לשים אותו בדרום הבית. טוב, או לא,זה עניין אישי לחלוטין. עם כל הבית מלא בכחול או שחור או זכוכית...לא הייתי מוסיפה אקווריום. כנ"ל גם אם יש בו הרבה מיסוד האדמה... אבל...כאמור אלה אינן שאלות שאפשר לענות עליהן מבלי להמצא בבית. אקווריום, כמו כל חפץ אחר, יכול לתרום ויכול גם לא. שנה טובה

dusa

New member
היי אביבה../images/Emo24.gif

תודה רבה על התשובה. לגבי השלט לבית, מצוייר בו דשא עם שתי חיפושיות משה רבנו, את השמות שלנו חשבתי לכתוב בשחור. גם נתיית הלב שלי היתה לשים את שנינו באותו הגובה. האם יש חשיבות למי קודם? זה יצא שתהיה חיפושית אחת מעל הכתוב ואחת מתחת. ולגבי האקווריום, תמיד אהבתי והחלום שלי הוא אקווריום קיר ו/או בריכת דגים בחצר. נכון לכרגע, קיבלתי "בירושה" אקווריום עגול כזה, אז 8 דגים לא יכנסו בו אבל שני דגי זהב בהחלט כן. אני רוצה למקם אותו בצד הצפון מערבי של חדר העבודה. החדר עצמו הוא בפינה הצפון מיזרחית של הבית. איך נשמע? והאם תוכלי לפרט מדוע הדברים נאמרים? אשמח מאוד! בברכת שנת אושר בריאות ואהבה! דוסה.

איזה דברים נאמרים?

לא הבנתי את השאלה. הציבי את האקוריום בצפון או בדרום מזרח החדר...לא בצפון מערב. לא יודעת איך זה "נשמע"...אני לא מכירה את החדר ואת תכולתו...זה מאוד תלוי בזה.

dusa

New member
הייתי היום בחנות חיות!

והוא אמר לי שבאקווריום עגול כמו שלי, תוך שבועיים הדגים ימותו! ושצריך כל שבועיים להחליף דגים! ואת זה הוא אמר לי רק כששאלתי אם צריך צמח כדי להכניס אליהם חמצן כי אין משאבה. ממש התעללות בדגים! אז ירדתי מהעניין והמון המון תודה. עדיין אשמח מאוד לדעת מדוע אומרים 8 דגי זהב ואחד שחור. ובהזדמנות זו מאחלת לך שנה טובה! שנה של אושר בריאות ואהבה!!!
דוסה!

לא מקבלת את תשובתו של האדם בחנות

ניסיוני אינו כזה. אני מציעה לך לשאול שאלות כאן לפני שאת מוותרת, כי אדם אחד אמר לך את מה שאמר למרות שהוא עובד בחנות. לגבי ה"למה ,אומרים כך וכך"...מספרים הם ענף ונושא בפני עצמו בפאנ שוי ובעוד הרבה שיטות/תורות אחרות. משמעות המספרים גדולה. למספרים אי זוגיים יש יותר"כוח" מהזוגיים. הצבעים ...כשהם מנוגדים גם כן. לא תמיד כדאי לדעת "למה". לפעמים, הכי טוב פשוט לקבל את הדברים כמות שהם.הרצון להבין/לדעת למה, תמיד יביא אותך למה שאת מכירה ויודעת כבר ממקודם. כשתוותרי על ה"למה" ...יתכן, שיפתח עולם חדש. יתכן... אני מאוד אוהבת להשאיר דברים כמות שהם. לא מובנים, מיסתוריים...כי כשאני עושה אותם, אני מקבלת את התשובות הכי נכונות לי. לפעמים, עשייה של הדברים, בלי שום מוכנות, נותנת את התוצאות הכי טובות ונכונות. בהצלחה

למעלה