שלום

opalit

New member
שלום ../images/Emo140.gif

יש לכם פורום מקסים וכבר פיזרתי עצות ממנו לכמה ממכריי. יש לי שאלה שחשבתי שאולי תעזרו ותדעו להמליץ, אם זה לא קשור לפורום אני מתנצלת. יש לי גינה חדשה(בית חדש) ואני רוצה לשתול צמחים שעוזרים להילינג או להרגשה טובה. בין אם לשתיה/ אכילה ובין אם ללריפוי בדרך אחרת. כל עצה תתקבל בברכה. רוצה לציין שמגוריי הם במזג אויר טרופי(פלורידה). תודה.

שלום לך אופלית,../images/Emo104.gif

חלילה שלא יעלה במחשבתך כאילו לא התייחסנו לשאלתך. אין מקום להתנצלות, נהפוך הוא: לכבוד הוא לנו, אולם לצערי איני מצוייה בתחום ששאלת. מאידך אני בהחלט מוכנה לנסות ולחפש אתרים שיוכלו לעזור לך בנושא ואחזור אלייך בהמשך. ידוע לי בבירור שהחמניה הינה פרח שיש לו תכונות ריפוי ואנרגיות חיוביות אולם מעבר לכך - עלי להתעניין ולהתייעץ. כל טוב לך, מהבית.

Rוני

New member
ברשותכם אעביר את השאלה לפורום

גינון אתם עוזרים לי הרבה, גם אם אני לא כותבת ואני אעזור לכם בשמחה, אם מישהו יידע לענות התשובות כך אני מניחה תהיינה בפורום גינון ואשמח לתת בהמשך לינק לתשובות

תודה לך רוני ../images/Emo140.gif

תמיד נשמח להיעזר בשכנים שלנו, ובעיקר בכל הקשור לאנרגיות חיוביות ולאהבה. פורום נפלא, פורום גנון. תודה לך.

opalit

New member
הי ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

תודה לך! ניסיתי לחפש אתרים אבל לא הועיל וכעת ראיתי שפורום גינון(לא ידעתי על קיומו) גם עוזר לי אז תודה, ואם תהיה לך עצה אני אשמח לשמוע. שיהיה שבוע נפלא

Rוני

New member
הנה התחילו להגיע התשובות

את מוזמנת לחזור אליהן כל אימת שתרצי, כי יש להניח שתהיינה עוד תשובות

ה מוזה

New member
תודה גם ממני ../images/Emo9.gif

לרוני ולגולשי פורום גינון על ההענות החמה

למעלה