שלום

Angel lips

New member
שלום../images/Emo140.gif

אני לא בת ללא אם, אך הפורום שלכן משך את תשומת ליבי מאוד, ה נושא מאוד קרוב לליבי מכיוון שאני מאוד קרובה לאימי את רוב הזמן אני מבלה אני והיא החברה הכי טובה שלי למרות שאני רק בת 18, יש לי קשר הדוק איתה, ולא מספר פעמיים עלה לי הנושא בראש אם יקרה לה משהו חס וחלילה ואני אשאר בלעדייה הרי אני אבודה... כרגע סיימתי לקרוא את כל התגובות שלכן בפורום ואני ממש יושבת פה עם דמעות הסיפורים שלכם מרגשים וכואבים ולמרות הכל אתן חזקות וממשיכות ומנסות להתמודדת אני רואה בכן אישיות מאוד חזקה ונערצת. גם אימי איבדה את אימה בגיל מאוד צעיר וגדלה ללא אמא ואני חושבת שבגלל זה אני ואימי כל כך קרובות והיא לא מספר פעמיים אמרה לי מה שאמא שלי לא הספיקה לתת לי אני אתן לכן (לבנות שלה) את כל העזרה בבית הספר, את כל שיחות הנפש והבנות שלא עשתה עם אמא, בחתונה של אחותי היא השקיעה את כל הנשמה כי לא לא הייתה חתונה מפוארת ולא הייתה לה האמא לצידה.
 
היי חן.

מרגשים הדברים שכתבת. לפעמים אנחנו נוטים לקחת כמובן מאליו את מה שיש לנו, ואני שמחה שיש לך פרופורציות ואת יודעת להוקיר בזמן אמיתי את אימך ואת חשיבותה עבורך. ואגב, למה שלא תזמיני את אמא להיכנס לפורום?
 
שלום חן ../images/Emo39.gif

היכולת שלך להזדהות איתנו - מצביעה על רגישותך. את מזכירה את הנתינה הרבה של אמך, לבנותיה. כל כך מוכר... אבל מה שכל כך יפה בעיני הוא היכולת לראות ולהבין מהצד, אף שלא התנסית בכך אישית. (ומקווה עבורך נוכחות אמך עד 120 שנה...) וכמובן ההערכה והקירבה הרבה שלך לאמך, המשתמעת מדברייך. כמו שהציעה כבר סקאלי, הזמיני את אמך אלינו. שבוע נפלא לך
 

Angel lips

New member
אמ...

תודה על עצה, אני אציע לאימי להכנס לפורום, זה יהיה דיי חדש בשבילה אבל אוליי היא תמצא כאן פינה חמה :) כי בבית לא מיחסים חשיבות גדולה לזה שאין לאמא אמא מגיל צעיר, וכאילו זמן מובן מעליו... והיא אף פעם לא שידרה לי שהיו לה קשיים בגלל אובדן אמא שזה מקום רגיש אצלה, אוליי היא נסתה להדחיק להתגבר על ידי לא להתייחס למקרה ולתת לו חשיבות גדולה ולשדר לנו את זה, ודווקא כאן אולי היא תוכל להפתח מה שלא עשתה במשך השנים.
 
אכן

לא תמיד אנו האמהות מרשות לעצמנו להביע קשיים ו/או דברים מציקים, כל אחת מסיבות שלה ובהתאם לאופייה. במקרה שלי מדובר בשני בנים, כיום כבר בוגרים, אותם שיתפתי ברגשותי בנושא, אך מניסיון עם אחרות יודעת שלא תמיד כך ולא רק בענין זה אלא ככלל, יש אנשים הנפתחים יותר בנושאים כאובים ואישיים ויש כאלו הנפתחים פחות. אובדן אמא עד כמה שידוע לי הוא תמיד נושא רגיש גם אם לא משדרים זאת. אם תחליט אמך להצטרף, תתקבל בברכה ובאהבה.
 
למעלה