שלום!

mayell

New member
שלום!../images/Emo140.gif

שלום פורום! זמן רב שאני קוראת וצופה במה שהולך כאן, והחלטתי שעליי להצטרף...אז אפשר? יש לי אתר בו אתם מוזמנים לצפות (הלינק בחתימה שלי). יום טוב לכולם!

falkorit

New member
היי

קודם כל האתר שלך מאד מרשים ואהבתי א האיורים שלך דבר שני, את למדת איור במקרה אצל המאיירת גיל-לי אלון? ואם כן, באיזו מסגרת?

falkorit

New member
ושכחתי להוסיף...

שאולי למדת גם רישום אצל דרור בן עמי? כי פשוט חלק מהעבודות שלך מזכירות לי תרגילים שנתנו לי במהלך לימודיי. בכל אופן, יש לך באתר אוסף ממש מרשים של עבודות.

mayell

New member
תודה../images/Emo8.gif

נכון! אכן למדתי אצל גי-לי אלון ודרור.... מצחיק שהתרגילים לא משתנים...

ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

אפשר להצטרף, בוודאי. מאוד אהבתי את העבודות באתר שלך. למרות שלדעתי חלקן ברמה גבוהה ואחרות קצת פחות. תוכלי לספר קצת על המסגרת שבה עשית אותן, השיעורים שהזכרת קודם?

mayell

New member
../images/Emo45.gif

תודה... העבודות שם מזמנים ותקופות שונות, כך שישנן כאלו פחות טובות ...אני עובדת כעת על דברים שיחליפו חלק ממה שמוצג שם. כמה מהעבודות שם נעשו כתרגילים במסגרת הלימודים בויצ"ו. הכסאות- תרגיל בו הושם לפנינו כסא משרדי פשוט, ואנו היינו צריכים לצייר אותו בהשראה של זרם אמנותי מסויים. אז אחד הוא בסגנון הבאוהאוס, מאוד צורני ונקי, והשני בהשראת זרם הרוקוקו המאוד קישוטי ומלכותי. יש גם את הדייג שהיה במסגרת עיצוב דמות לסיפור, היינו אמורים לאייר את הדמות בהשראת חיה מסויימת, אח"כ לאייר אותו מכיוונים שונים ולבסוף למקם אותה בסביבה הטבעית לה. הדמות שלי היא בהשראת כלב-ים, עשיתי אותו כדייג בגלל השייכות לים, ומיקמתי אותו בבאר , בו הוא שותה כל ערב לאחר העבודה. רוב האיורים נעשו מהדמיון.

מתלהב

New member
מסכים עם לירן לגבי חוסר האחידות

אני חושב שכדאי להסתפק בהצגת העבודות הטובות יותר. בהחלט נחמד לראות שכבר יצא לך להתנסות בעבודות מסחריות. אבל, לא הבנתי, את ויצ"ו סיימת כבר?

mayell

New member
אוקיי...

אולי תהיו ספציפיים לגבי העבודות הפחות מוצלחות...לי יש בראש כמה שאני לא אוהבת ממש, אבל אשמח לדעת אילו לדעתכם עליי להוריד משם. לא לכסח אותי אבל...
ובויצ"ו למדתי לימודי ערב וסיימתי אותם.

אם להיות ספציפית:

יש לך עבודות יפות ומגוונות מאוד וגם האתר מעוצב נחמד. אהבתי את הציור של הבחורה עם הפרחים בשיער ואת הדייג השמן וגם את הקריקטורה של הקצין הפיון אבל יש כמה עבודות סתמיות כמו ההוא עם האפרו בדיסקוטק שנראה נחמד בתור עבודה וקטורית ראשונה אולי, לא מעבר. או הילדה שישנה על רקע פוטושופי שמוריד מהערך של הציור. בכלל כדאי לך לעשות הפרדה בין ציור ידני לבין ציור דיגיטלי/ וקטורי, וגם בציור ידני לעשות הפרדה בין איור בצבעי עפרון/פנדה לציור אקריליק (נדמה לי שראיתי כזה). אגב, למה בנית את האתר בפלאש?

mayell

New member
בניתי בפלאש

מכיוון שהיה יותר קל למקם את הכל ולעשות כפתורים מאשר בדרימוויבר. חוצמזה יש לי פלאשונים פיצפונים שם...העיגולים המהבהבים...

למעלה