שלום..

Radio Joh

New member
שלום.. ../images/Emo140.gif

אני אודה לכם אם תנתחו את זה (= זה כתב ידו של קורט קוביין שהיה סולן להקת נירוונה הוא היה שמאלי (אני כמעט בטוחה) והכתב יד שלו השתנה די הרבה עד כמה שראיתי אבל לא בצורה משמעותית בעיקר בגודל ובצפיפות

GA650cc

New member
זה די ברור שכל אחד

שינתח את הכתב הזה יגיד משהו על זה שהוא היה יצירתי וגם היו לו מחשבות אובדניות...

GA650cc

New member
שמעי אני לא יודע לנתח, סתם הגבתי

אבל תחכי אולי מישהו יתנתח, גם אותי די מעניין מה יגידו חוץ ממה שהזכרתי מקודם. אבל הם דרשו שיהיה בתוכן של המכתב הסכמה של הכותב לנתיחה, נראה לי תהיה בעיה קטנה להשיג אותה ממנו

Ramie

New member
נכון,

אכן צריכה להיות הסכמה של המנותח בתוך כתב היד. לחילופין, אשמח לדעת מהיכן נלקח כתב היד. ניתן לנתח גם כיתבי יד הנמצאים ברשות הכלל.

Radio Joh

New member
צריכה מבחינת הניתוח?..

או מטעמי מוסר? כי הוא מת חח /= הכתב יד נלקח מכאן-http://www.geocities.com/nirvana_serenity/yoman.html היומנים שלו פורסמו לאחר מותו בכל העולם.

Ramie

New member
תודה לך

אכן, הקישור מעניין ויש בו הרבה כיתבי יד. הכתב שייך לאדם מסודר מאד, מתמיד, מציב מטרות ושואף מאד לבצע אותן. אישיות משתלטת קצת, שאינה משאירה הרבה מקום לאחרים. הוא אינו מתחשב בדעתם של אחרים. מצד שני, קיים בכתב אלמנט של קושי ביצירת קשר עם אנשים אחרים. נראה כי יש בו איזו בישנות או חוסר ביטחון מוסווה היטב. שונא ביקורת. יש בכתב סימנים של חוסר הערכה עצמית. יש מחסור בשאיפות. אין שאיפות אינטלקטואליות, ואין גם שאיפות חומריות. יש סימנים של בריחה מעבר קשה. הכתב אינו מצביע על יצירתיות יוצאת דופן.

רמי שלום, מה שלומך ?

אין ספק: לאיש יש קושי ממשי ביצירת קשרים, אבל מה הפלא ? ממקום קבורתו אי שם במעמקי האדמה באמת קשה לצפות שהוא יצור קשרים חדשים או לכל הפחות ישמור ויטפח את הקיימים. לאן נעלמת לנו ?

Ramie

New member
אהלן אודי, קפצתי לביקור,

כרגיל אני עסוק מעל הראש ופשוט לא מגיע לפורום. יש לי גם הרבה שיעורי בית בגרפולוגיה להכין, וגם ביקרתי ביקור קצר בארהב... בקיצור, תרוצים. למרות העדרותי אני מקבל את הניתוחים שלך בשימחה.

twigy

New member
כן היה יכול להיות מעניין יותר

אם היית מסתירה את הנתון של "זה קורט קוביין" כדי לראות אם תהיה התאמה מסוימת.

Ramie

New member
צודקת,

אבל אני חייב להודות (בבושה מסוימת) שאני לא מכיר אותו ולא שמעתי עליועד היום.

Radio Joh

New member
הממ.. כן לא חשבתי על זה

ובכל זאת הדברים שהוא אמר נשמעו לי נכונים לא שהכרתי את קורט אישית (הלוואי) אבל הרושם הכללי והקטעים שקראתי.. תודה

למעלה