שלום....

מירב

New member
שלום....../images/Emo140.gif

טוב, אני די חדשה בפורום הזה ובגלל זה אתם בטח לא מכירים אותי... נעים מאוד קוראים לי מירב!!! מלא זמן לא יצא לי להיכנס לפורום של ה- BSB...כיף לחזור לזה!!! אהה ודרך אגב אני בת 18 ואולי זה גיל קצת בוגר מכדי להעריץ בטירוף כזה אבל... אפשר לא לאהוב אותם?!?!

Miss Kitty

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

תמיד נחמד שבאים לפה אנשים חדשים
חחחח ותאמיני לי, 18 זה כלום
יש לנו כאן אנשים בני 22 ו21 וחצי

NarihS

New member
welcom welcom!!!!!

מה זה השטויות על גיל בוגר?? מוסיקה זה מוסיקה, ואפשר לאהוב מוסיקה גם כשאתה בן אלף ו.. :) אז הקיצר.. טוב שבאת לפה! תרכשי פה הרבה חברות טובות! במיוחד אחת פה שאוהבת את כולנו מאוד ודואגת להזכיר לנו את זה כל הזמן! ואני מדברת על שנהב כמובן!
המקסימה הזאת.. :)

BShenB

New member
ברוכה הבאהההה ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif

חחחחחחחח שירנייייייייייייייייי איזה מתוקה ומדהימה את!!!! תודה!!!! גם את מקסימה !!! כל אחת מכן פה מקסימה ומדהימה!!!!!! אהה ודרך אגב אני שנהב בת 15 וחצי ואני חולה על בקסטריט בויז
באמת איך אפשר לא לאהוב אותם... ואלה באמת שטויות על הגיל כי כל מי שאוהב את בקסטריט אנחנו אוהבים אותו כי בקסטריט זה בקסטריט ונראה לי גם כשאני אהיה זקנה עם ילדים אני אמשיך לאהוב אותם...חחחח בחיים לא אשכח אותם!!ואת כולכם המעריצים המדהימים שלהם שעושים לי כל כך טוב על הלב!!!!!!! מה הייתי עושה בלעדיכם תגידו????

bshainb

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

וזה נכון כמו שאמרו הגיל לא קובע ומקווה שיהיה לך שיא הכיף כאן...אני אישית מאוד נהנת
ואני שני

למעלה