שלום

profesorain

New member
שלום ../images/Emo140.gif

אני מתעניין בכל מני קורסים של אומנות לחימה אתם יכולים להגיד לי טווח מחירים לפי קורס או איך זה הולך.תודה

Raffael

New member
בממוצע 200-500 ש"ח לחודש

קורסים באמנויות לחימה נמשכים בד"כ כמה עשרות שנים. זה יוצא הרבה כסף, אבל באופן כללי, זה משתלם.

איקידו

New member
אהלן וסהלן כמאל סאן - מרחבה

קודם כל ברוך הבא. טוב ששמת פרצוף מחייך עם פרח. נחמד מאוד. אני מבין לפי הכרטיס שלך שאתה בן 24. תראה, יש המון המון סגנונות של אמנויות לחימה ואפילו בהן יש מורים שמלמדים כל אחד לפי דרכו. לא תמיד יודעים מה ביוק רוצים ולכן מה שהכי כדאי זה שתתחיל מהדברים שיש הכי קרוב למקום מגוריך. תצפה, תתנסה, תשאל ותלמד קצת. יש ספרות בנושא ויש אינספור אתרי אינטרנט. באופן כללי, קורסים באמנויות לחימה קיימים בעיקר במקומות עבודה שקשורים באבטחה או בעבודה עם ציבור, וכן בצבא ובמוסדות להשכלה גבוהה. בחיים האזרחיים לרוב מדובר בחוג בלי תאריך סיום מוגדר. יש שמתאמנים עד זיקנה. החוג הופך להיות חלק מהחיים והקבוצה הופכת להיות מין קהילה וקבוצת חברים. לגבי עלויות, רוב המקומות שאני מכיר מתחשבים מאוד באנשים עם בעיות כלכליות. באופן כללי ההשתתפות בחוג היא בתשלום חודשי של בין 150 ל 500 שח' לחודש בהתאם לתדירות האימונים ולעוד גורמים נוספים. בהצלחה.

profesorain

New member
תודה לכם :) ועוד משהו

מישהו יכול לשלוח לי במסרים שמות של מדריכים טובים ומספרי טלפון על סמך היכרות או ידע ?

וין צ'ון

שלום אם אתה מעוניין לשאול ולראות, יש וין צ'ון (סוג של קונג פו) בחיפה ובקריות. לפרטים נוספים: www.wingchun-il.com דרך שם תוכל גם ליצור איתי קשר. נועם

איזור חיפה

מה שלא ציינת הוא אילו אומנויות לחימה עשויות לעניין אותך. הגנה עצמית? מגע מלא? משהו מסורתי? משהו פנימי ורך (פלומת אווזים בתוך השמיכה)? אם תרצה לשמוע על קנדו ו/או איאידו, שתיהן אומנויות לחימה מסורתיות העוסקות בחרב היפנית, צור איתי קשר במסרים (או חפש בלוחות). איל.

ועוד בחיפה, שלא יגידו שאני לא מקדם

תחומים אחרים... גם אם איקידו, או קראטה מסורתי (ריוקיו שיטו-ריו), מענינים אותך, צור קשר ואני אפנה אותך טלפונית לשני מורים מצויינים בחיפה. איל.

למעלה