שלום

א אוהל

New member
שלום../images/Emo140.gif

הגעתי לפורום בטעות, ביקרתי בגלריות ואהבתי מאוד את גלריית קראוזה, גלריית התיונים והגלריה עם בקבוקי האלכוהול הקטנים. בעבר היו לי אוספים רבים - קוביות סוכר (עטופות בניירות מצויירים, מחו"ל), תמרוקים קטנים מבתי מלון, בקבוקי ופחיות קוקה קולה מרחבי העולם והדברים הרגילים: ניירות מכתבים, מדבקות, מפיות ומחקים. כל האוספים האלה אינם עוד - נזרקו או אבדו באחד ממעברי הדירה. כיום אני אוספת רק קופסאות פח ומסיבות כלכליות הגבלתי את עצמי לרכישה רק של קופסאות שאני משתמשת בתכולה שלהן. הנה דוגמא מהאוסף שלי
קופסאות תה אישיות (ל-4 תיונים) של Celestial Seasonings

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אוסף מקסים! גם לי היה אוסף פעם של שקיות סוכר עד שאיזה שהו שלב העפתי אותו...(נמלים...) תהני משהייתך בפורום לא תתאכזבי... שבת שלום רוקדת עם זאבים - ורד

Athaclena

New member
הדרך הכי טובה לאסוף שקיות סוכר היא

כנראה לרוקן אותם קודם. בכל מקרה זה מה שאני עושה ואין לי בעיות. גם אין לי בעיות של נמלים עם אלה שעוד לא רוקנתי.... חבל, הייתי שמחה להגדיל את האוסף.

rachelea

New member
על איזה שקיות סוכר מדובר?

על השקיקיות? כלומר שקיות הסוכר הקטנות, כמו התיונים?

ליילנד

New member
כן אלה השקיות

מה שיש בבית הקפה בדרך כלל, לי יש אחת כיוון שמצויר עליה חתול. היא סגורה הרמטי לחלוטין ואין לי בעיה של נמלים.

שלום א' אוהל (ובקיצור אקרא לך אלף)

העלית חיוך על פרצופי, כשנזכרתי בשיר הנחמד על האותיות, שהיה שיר הפתיחה של תכנית הטלויזיה האהובה עלי "...אז בואו נטייל בין כל האותיות, ונספר לכם דברים וגם שטויות, בואו נצא, אל הדרך כבר, כי עד שנגיע מאלף ועד תו בודאי יהיה מאוחר..." ואם תרצי, אפתח גם לאוסף שלך גלריה ותוכלי להעלות את התמונות של כל הקופסאות. אם תרצי להרחיב את האוסף, חברי הפורום בודאי ישמחו לשלוח אליך קופסאות נוספות...

ליילנד

New member
ברוכה הבאה אוהל א'../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

יש לי כבר קופסה נחמדה בשבילך.אולי אפילו עוד אחת אני צריכה לבדוק. אגב בתערוכה בחולון היתה תצוגה של אספן קופסאות פח, אבל שם היו קופסאות שכשראיתי אותם, מה זה התרגשתי, אלה היו קופסאות מהילדות שלי בשנות ה-50 וה-60.

דרךארץ

New member
ואחרונה

דרך אגב אחת מהשיטות למצוא אותן הוא לנבור במדפי הברגים של מוסכניקים ותיקים. מה שכן קשה מאד לשכנע אותם לוותר על הנכס ששימש אותן בדממה מתכתית שנים כה רבות...

דרךארץ

New member
מה דעתכם אגב על הפריט האחרון

כלל אספני ידוע הוא שככל שהפריט במצב יותר חדש ומושלם ערכו יותר גבוה. אני דוקא סבור שיש סתירה ברעיון הזה ופריט עם עקבות הזמן יש גם לו חן מיוחד ובמיוחד אם מעמידים אותו לתצוגה על רקע נקי ומושלם.

ליילנד

New member
והמקופסה השניה

קיסמים מלוחים חבל שהיא כל כך שחוקה, אבל היא נהדרת, לאספן בתערוכה היתה גם קופסה כזו.

בּני

New member
רק עכשיו שמתי לב

פיקדון על הקופסא לחוד ועל המכסה לחוד...

בּני

New member
איזה צירוף מיקרים

בין שבעים התקליטים שקיבלתי אתמול (החלפה תמורת ספרים...) יש גם שני תקליטים של התוכנית אות אות אות (לצערי רק עד האות ל') בכל מקרה אחד הדברים הראשונים ששמעתי אתמול היה שיר הפתיחה הנהדר הזה (מילים יהונתן גפן לחן אריה לבנון) ועכשיו אריק מזכיר את השיר... בני

בּני

New member
אוֹת אוֹת אוֹת

בתוכנית השתתפו עזרא דגן (כמובן), רפי גרנות ונירה עדי. אז עדי שם פרטי או שם משפחה? ואם כבר אז עריכה: דנה כוגן. עבודים ועריכה מוסיקלית: אריה לבנון.

למעלה