שלום

היי חמודה ../images/Emo141.gif

כל ספר של פאנג שואי שתמצאי, ילמד אותך משהו אחר, יתן לך הסתכלות נוספת ובכיוון נוסף, שונה מספר אחר רק אומר לך, שקריאת ספר פאנג שואי, בלי לימוד הנושא ממש, תבלבל... בכל המקרה, מקווה שתהני מפאנג שואי בכל דרך שתבחרי יום נעים

יטבת

New member
ספר מומלץ

אני יכולה להמליץ על שני ספרים שקראתי והיו נחמדים בעיני. שני הספרים הם באנגלית ואני הזמנתי אותם דרך אמזון באינטרנט. יכול להיות שאפשר להשיג אותם גם בארץ, אבל אני לא יודעת. האחד הוא: the complete idiot's guide to feng shui השני: feng shui של eva wong אני לא יודעת אם הספרים האלה הם הכי טובים או הכי ממצים. אני נהניתי מהם. בברכה יטבת

יטבת

New member
סקירה ספרותית

הספר the complete idiot's guide t o feng shui הוא מהספרים הקצת קיטשיים אמריקאים. עם הרבה בלה בלה ופירוטכניקה מסביב. אבל, הוא נותן סקירה טובה ודי ממצה על נושא הפנג שואי באריכות ועם הסברים מפורטים. הוא סוקר כמעט את כל תחומי הפנג שואי (יין ויאנג, חמשת האלמנטים, אסכולת הצורה, בה גואה, קבוצות מזרח/מערב, הכיוונים הטובים לכל אחד, וקצת אסטרולוגיה סינית - אני מקווה שלא פיספסתי אף נושא, הספר לא לידי כרגע). לי יש מהדורה מלפני כמה שנים ואני יודעת שלמהדורה החדשה של הספר נוסף עוד מחבר שהוא מורה מאד ידוע בעולם לפנג שואי. הספר של אוה וונג מדבר יותר לעומק. על המשמעות הפילוסופית של הפנג שואי. יש שם גם הסברים טכניים אבל הוא הרבה יותר מטכניקה. למיטב הבנתי אווה וונג היא אחת החוקרות הגדולות בעולם לנושא הפילוסופיה הסינית ויש לה גם כמה ספרים על טאו שהיא כתבה ושאני מתכוונת לרכוש לפחות אחד מהם. לדעתי, לעסוק בפנג שואי רק מהאספק הטכני, זה עובד. אבל זו חצי עבודה והספר הזה נתן לי לפחות הצצה לעומק הפילוסופי שעומד מאחורי השיטה.

איזה יופי, מסכימה בהחלט ../images/Emo45.gif

אני שמחה שאת מדברת על הפילוסופיה ומודה לך ספרי לנו על דברים אלה, בואי נדבר על זה אלה הם דברים חשובים ביותר ואי אפשר בלעדיהם לדעתי... שבוע טוב

למעלה